Iulia Albu, caracterizare cu două tăișuri pentru Bianca Drăgușanu după ce a văzut-o în costume de baie sexy: “E imaginea pe care și-a creat-o”

Publicat: 15/06/2021 | 19:20

Aflată în platoul emisiunii moderată de Cătălin Măruță, Iulia Albu a comentat două poze HOT în care Bianca Drăgușanu apare în costume de baie sexy și provocatoare. Caracterizarea făcută de fashion editor pentru fosta prezentatoare de la Kanal D pare a fi una cu două tăișuri.

Iulia Albu, caracterizare cu două tăișuri pentru Bianca Drăgușanu

Astăzi este marți, iar de “La Măruță” nu a lipsit rubrica specială a Iuliei Albu! Printre divele care au fost supuse testului fostei jurate de la “Bravo, ai stil” se numără: Inna, Bianca Drăgușanu și Corina. Despre cunoscuta blondă, colega lui Cătălin Măruță a avut cuvinte destul de blânde, spre surprinderea multora. Aceasta a fost nevoită să analizeze cele două fotografii aflate în colajul de mai jos.

“În primul rând, mie nu îmi plac costumele de baie cu brand-urile la vedere. (…). Ei îi vine bine, pentru că este imaginea pe care și-a creat-o – nu este nici bine, nici rău. Ei îi vine bine orice.

Ochelarii mari îmi plac, ea, în general, poartă nume de brad, ceea ce îmi place”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Iulia Albu a comentat în cadrul emisiunii “La Măruță” aceste două fotografii în care Bianca Drăgușanu apare în costume de baie sexy © Instagram
Iulia Albu a comentat în cadrul emisiunii “La Măruță” aceste două fotografii în care Bianca Drăgușanu apare în costume de baie sexy © Instagram

Nu rata: Ce sumă fabuloasă ar investi Bianca Drăgușanu în operații + Iulia Albu dezvăluie totul despre fostul soț și nașul Borcea

Fosta prezentatoare de la Kanal D are o colecție impresionantă de costume de baie; ea se numără printre vedetele de la noi care au apelat des la medicii esteticieni și urmează să își schimbe implanturile mamare, după ce, în urmă cu trei luni, a fost supusă unei noi rinoplastii.

Descoperă: Cu cine a fost surprinsă Bianca Drăgușanu în aeroportul din Cluj-Napoca, după ce a mers la o clinică de chirurgie estetică și plastică | FOTO

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories / @iamiuliaalbu & @biancadragusanu18