Iulia Albu, atac devastator la fostul soț: ”A pus în pericol sănătatea fiicei mele! Vom merge să ne testăm!” Ce s-a întâmplat de revelion

Publicat: 07/01/2021 | 11:59

Aflată într-un război dur cu Mihai Albu, fostul ei soț, Iulia Albu a făcut dezvăluiri în care-l acuză pe creatorul de modă. Acum, este vorba despre fiica celor doi: ar fi participat la un revelion alături de persoane care nu au purtat mască de protecție.

Și totul din cauza tatălui ei, Mihai Albu, cel puțin așa povestește Iulia pe pagina de socializare. ”Astăzi simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanță în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat ca este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate, cât si a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanță ca fiind în grija lui, în mod conștient și voluntar”, este prima parte a dezvăluirii. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ORDINUL DE PROTECȚIE CERUT DE IULIA ALBU. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE STILISTĂ ȘI FOSTUL SOȚ. „NE-AM DESPĂRȚIT DIN CAUZA UNEI GĂINI”)

Iulia Albu, atac devastator la fostul soț: ”A pus în pericol sănătatea fiicei mele! Vom merge să ne testăm!”

Iulia Albu a menționat că ea și fiica ei vor merge să se testeze, după ce criticul de modă va ajunge la un nou termen în instanță. ”Astăzi voi fi în instanță pentru a îmi apara dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanță a decis că este normal să glumești pe un post tv cu acoperire națională că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tău, viitorul ei soț și în prezența Mikaelei. Și după multe alte povești urâte pe care ÎNCĂ mă încăpățânez să nu le fac publice. Da! Îmi este FRICĂ de acest om pe care și eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți și voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Și știu foarte bine de ce a fost și este capabil.

După aceea, fiica mea și cu mine vom merge să ne testam. Dumnezeu să ne ajute!”, a fost dezvăluirea făcută de Iulia Albu.