Iulia Albu, anunţul cu care şi-a pus fanii pe jar, în plină pandemie de coronavirus: „Sunt…”

Publicat: 07/05/2020 | 08:49

Considerată unul dintre cele mai excentrice personaje din showbizul românesc, Iulia Albu nu încetează să-și uimească fanii! În plină pandemie de coronavirus, vedeta a făcut un anunț care a pus pe toată lumea pe jar!

După ce a declarat în repetate rânduri că ea și partenerul său, Mike, își doresc cel puțin un copil, mai în glumă, mai în serios, Iulia Albu a spus pe rețelele de socializare că…este însărcinată!

Totul a pornit, se pare, de la faptul că, intrată în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Iulia Albu s-a afișat îmbrăcată într-un corset extrem de sexy, pe care prezentatorul tv l-a văzut un pic mai…incomod, mai ales la nivelul sânilor. Fără să mai stea pe gânduri, Iulia Albu a făcut o afirmație care a șocat pe toată lumea.

NU RATA – IULIA ALBU, MESAJ SCRIS PE ASFALT PENTRU VECINII SĂI. CARE ESTE PRIMUL LUCRU PE CARE ÎI VOR VEDEA PE FEREASTRĂ. FOTO

„Să știi că mă strânge puțin…în ultimul timp, pentru că am mâncat foarte mult mărar, se întâmplă ceva la nivelul pieptului. Sauuuu, poate sunt însărcinată!‘, a declarat Iulia Albu, mai în glumă, mai în serios, la emisiunea lui Cătășin Măruță.

Se iubește de mai bine de 3 ani cu un afacerist britanic

De mai bine de 3 ani, Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike, un afacerist britanic cu care se înțelege extrem de bine. Vedeta a mărturisit în reperate rânduri că cei doi își doresc cel puțin un copil, însă în privința nunții nu s-a decis dacă o vrea sau nu publică.

„În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu. Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung. Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an. Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat.

CITEȘTE ȘI – IULIA ALBU, ANUNŢ SURPRINZĂTOR ÎN DIRECT, LA MĂRUŢĂ: “E ULTIMA MEA APARIŢIE”. CE DEZVĂLUIRI ŞOCANTE A FĂCUT VEDETA

Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, a dezvăluit Iulia Albu în urmă cu ceva timp.