Iulia Albu a dezvăluit motivul pentru care a păstrat numele fostului soț

Publicat: 20/06/2021 | 20:10

De-a lungul timpului multă lume s-a întrebat de ce, după divorț, Iulia Albu a păstrat numele dobândit în urma căsătoriei cu celebrul designer. Iată că, acum, după 9 ani de la despărțire vedeta spune lucrurilor pe nume și face lumină în acest caz. 

Seria dezvăluirilor făcute de Iulia Albu despre mariajul pe care l-a avut cu Mihai Albu continuă cu motivul pentru care vedeta a păstrat numele fostului soț. Potrivit declarațiilor făcute de aceasta în podcast-ul lui Cătălin Măruță, a decis să poarte în continuare numele Albu pentru a avea același numele de familie cu fetița ei, Mikaela.

„Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri. 

Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela și nu doar din acest motiv, ci și din încă un motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică, cel mai probabil, în această toamnă. „, a spus Iulia.

CITEȘTE ȘI MOTIVUL REAL PENTRU CARE IULIA ȘI MIHAI ALBU AU DIVORȚAT: „ÎN MOMENTUL ÎN CARE AM ÎNCEPUT SĂ CRESC FOARTE RAPID A FOST O PROBLEMĂ”

Sursă foto: instagram.com