Iulia Albu a dat de pământ cu Mihai Albu la Pro TV, după ce a anunțat că “are corona”

Publicat: 17/03/2020 | 16:49
Iulia Albu a dat de pământ cu Mihai Albu la Pro TV, după ce a anunțat că “are corona”. Ce nu i-a convenit fostei soții a designerului.
În cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, Iulia Albu l-a făcut praf pe fotul ei soț. Motivul? În plină epidemie de coronavirus, Mihai Albu a făcut o glumă care n-a fost pe placul tuturor. Designerul s-a fotografiat cu o coroană pe cap, în dormitor, iar la descrierea pozei a scris: ”Am CORONA, n-am VIRUS”. (CITEȘTE ȘI: CU CÂT SE ”VÂND” VEDETELE PE INSTA, FB ȘI YOUTUBE?! AM AFLAT CE PREȚ AU ANDREEA BĂLAN, IULIA ALBU SAU ANDRA GOGAN PENTRU O SINGURĂ POSTARE)
Mihai Albu, criticat de fosta soție
Imaginea i-a stârnit repulsie Iuliei Albu, care l-a făcut cu ou și cu oțet pe tatăl fetiței sale.
”Vai, ce penibil. Fotografia este făcută în fostul nostru dormitor, este patul în spate. Nu știu de unde are coroana, e recuzită de teatru. Nu știam poza, nu-l urmăresc”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu nu a avut încrederea în ea

Acum are încredere în sine și nu menajează pe nimeni, dar în trecut Iulia Albu nu era așa. Vedeta s-a destăinuit și a vorbit despre lucuri mai puțin știute din trecutul ei. (VEZI ȘI: IMAGINILE PE CARE TOATĂ LUMEA VOIA SĂ LE VADĂ: IULIA ALBU FĂRĂ HAINE! CUM ARATĂ, DE FAPT, TRUPUL EI)

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate.

Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”, a mărturisit Iulia Albu pentru perfecte.ro.