Iubitul Simonei Halep a “uitat” de izolare într-un New Continental GT țiplă, de 250.000 €

Publicat: 30/04/2020 | 23:52

Simona Halep și Toni Iuruc își iubesc mașinile. De aceea, probabil, nici nu le împart tot timpul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta, în urmă cu aproape o lună, imagini în exclusivitate cu Simona la volanul unui Bentley Bentayaga. Iar în dreapta, iubitul ei, Toni Iuruc. Acum, îl avem chiar pe Toni pe post de șofer, dar la bordul altui bolid. Tot un Bentley, dar un New Continental GT țiplă. Imaginile pe care vi le arătăm, în exclusivitate, sunt grăitoare. (CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT TONI IURUC, TIMP DE CÂTEVA ORE, DUPĂ CE A “SCĂPAT” DE SIMONA HALEP)

Simona și Toni își știu pe dinafară mașinile, iar fiecare are ”bijuteria” lui, cu care se „delectează” la drum. Așa s-a întâmplat în urmă cu o lună, atunci când jucătoarea de tenis a băgat cheia în contactul Bentley-ului Bentayaga și apoi a călcat accelerația, așa s-a întâmplat zilele acestea, când Toni a fost șofer pe un Bentley New Continental GT nou-nouț, de 250.000 de euro. Doar că el a avut urgent niște treabă și și-a lăsat iubita acasă.

Simona Halep, în urmă cu o lună, la volanul unui Bentley Bentayga

Toni, un … ”iubit grăbit”!

Simona Halep și alesul inimii ei, Toni Iuruc, nu au rămas impasibili la ce se întâmplă de aproape două luni și în țara noastră, pandemia de coronavirus, care a ”dictat” ordonanțe peste ordonanțe, reguli stricte și, ce-l doare pe tot românul, obligativitatea izolării în locuințe. În urmă cu aproape o lună, se retrăgeau, rapid, la Constanța, la locuința Simonei, dar nu înainte de a face un ”full” de aprovizionare de la un magazin de la marginea Capitalei.

Cei doi, cărora virusul ucigaș le-a refuzat, deocamdată, drumul spre altar, au petrecut, astfel, mult timp împreună. Aveau să revină în București, unde au o locuință, iar Toni a fost nevoit să-și facă, din nou, apariția în trafic, probabil pentru a se ocupa de afaceri urgente. A reușit, probabil, să uite un pic de izolare, la volanul superbului Bentley New Continental GT. (NU RATA: TONI IURUC ERA CĂSĂTORIT CÂND S-A CUPLAT CU SIMONA HALEP ȘI…)

Blocat în traficul din București

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit în trafic pe iubitul Simonei, în București. Pentru că relaxarea a început la români mai devreme de 15 mai, șoselele din Capitală au fost ceva mai aglomerate zilele acestea. Nervii tuturor s-au întins un pic. Blocat, la un moment dat, pe ”Charles de Gaulle”, iubitul Simonei Halep s-a arătat nerăbdător să ajungă la destinație, căutând, din ochi, ”pârtia” spre ieșirea din blocaj. A avut ceva de așteptat până s-a pus verde la semafor, dar și până când mașinile din fața lui s-au urnit. (AFLĂ ȘI: NOUL IUBIT MILIONAR AL SIMONEI HALEP A DIVORȚAT…)

Toni a călcat accelerația Bentley-ului, a luat curba pe lângă ”Arcul de Triumf”, după care a mers întins pe șoseaua fină de pe ”Kiseleff”. Nu a mai întâmpinat blocaje, așa că a ajuns repejor acasă, unde iubita lui Simona îl aștepta.

Toni Iuruc a ieșit din izolare pentru un drum cu noul Bentley

Își doresc nuntă la malul Mării Negre

Simona Halep (28 de ani) își dorește să își unească destinul cu Toni Iuruc (40 de ani) la malul Mării Negre. “Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia. (NU RATA: SIMONA HALEP A FĂCUT DONAȚIA: ”O NOUĂ MEGA-SURPRIZĂ PENTRU SUCEAVA!”)

Simona Halep, alături de iubitul ei

Simona Halep a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi că ar vrea să aibă moștenitori după ce își va încheia cariera în tenis. “Aș vrea să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)