Iubitul sexy-asistentei lui Răzvan & Dani rupe tăcerea: “Ramona a intrat în…”

Publicat: 14/02/2020 | 23:54

La aproape un an de când a devenit o femeie liberă, sexy-asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a avut parte de o mega-surpriză. Într-un club din Capitală, blondina a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cuza de la ”Noaptea Târziu”. Din câte se pare, totul a fost o farsă bine pusă la punct. Simpaticul iubit al vedetei de la Antena 1 a făcut mărturisiri savuroase. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile care spun totul despre cererea care a luat prin surprindere întreaga lume mondenă. (CITEȘTE ȘI: AVEM SINGURELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ A 9-A OPERAȚIE SUFERITĂ!)

Ramona Olaru, de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a avut parte de  surpriza vieții, joi seară, într-un club din Capitală. Iubitul ei, Iulian Adrian Popescu, a cerut-o în căsătorie. Cuza de la ”Noaptea Târziu” a îngenuncheat în fața Ramonei și a cerut-o de soție. A avut nevoie de un imbold, venit de la prietenii celor doi, aflați cu telefoanele în mână și filmând marele moment. La scurt timp după gestul vloggerului, toată lumea a crezut că bat clopote de nuntă în showbiz. Dar se pare că cei care visează la marele eveniment mai au de așteptat. Cererea în căsătorie a sexoasei asistente de la Antena 1 a fost o mega-farsă. (NU RATA: AM AFLAT ADEVĂRATA SUMĂ PENTRU CARE DANIELA CRUDU A FOST AGRESATĂ DE IUBIT)

Iubitul Ramonei Olaru a lămurit întreaga situație. Simpaticul Cuza de la ”Noaptea Târziu” a vorbit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, despre farsa pe care au pus-o la cale amicii lui în complicitate cu iubita.

”Totul a fost o farsă. Ramona a intrat în jocul băieților și m-am trezit în fața faptului împlinit. A fost așa bine pus la punct totul încât nu am mai avut ce face. Eu de mult vorbeam cu băieții să ne facem farse și se pare că de data aceasta eu am fost cel vizat. Ramona a jucat foarte bine, n-am ce să spun. La un moment dat, m-aM trezit cu un inel în mână și a trebuit să joc până la capăt. N-am avut încotro. Am trăit totul la intensitate maximă”, a declarat Cuza, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

„Nu știu sigur cine pe cine a fermecat”

”Avem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună. Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele. Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi”a mai declarat Cuza de la ”Noaptea Târziu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Cuza de la ”Nopatea Târziu”, adevărul despre cererea în căsătorie

Episodul care ar fi produs divorțul vedetei!

În urmă cu mai multe luni, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conducea și care-i aparținea soțului ei.

După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (NU RATA:  “PROFU” DE LA PRO TV ȘI-A FĂCUT “TEMELE“ LA MALL)

Ramona Olaru face furori cu fizicul ei

I-a ridicat fustița, în parc!

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov. (DETALII AICI)

Blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta. (VEZI ȘI: CUM ERAU SUPRAVEGHEATE MINORELE EXPLOATATE SEXUAL ÎN CLUBUL DIN CARACAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)