Iubitul secret al Ioanei Ginghină este un cunoscut influencer în turism!

Publicat: 03/03/2020 | 23:39

Cu o zi în urmă, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat, AICI, primele imagini cu Ioana Ginghină și noul ei iubit. Acum vă dezvăluim noi detalii despre bărbatul în brațele căruia îndrăgita actriță și-a găsit liniștea sufletească, la șapte luni de la divorțul de Alexandru Papadopol. Iubitul secret al vedetei este un cunoscut influencer în turism. (CITEȘTE ȘI: CE FAC CELENTANO, DOREL, RAȚĂ, VASILE, DALIDA ȘI ROBI CÂND NU SE “TRAGE”?!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații exclusive, legate de iubitul secret al Ioanei Ginghină. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, bărbatul alături de care cunoscuta actriță și-a refăcut viața sentimentală, la șapte luni de la divorț, este un renumit influencer în turism. Cristi Pitulice are aproximativ 13 ani de experiență în acest domeniu. A absolvit două facultăți de turism, iar, mai nou, oferă consultanță în acest domeniu.

Experiențe unice

Potrivit surselor noastre, noul iubit al Ioanei Ginghină s-a specializat în turismul din Austria, acolo unde a activat ca ghid  și unde organiza diferite excurisii. Mai nou, Cristi Pitulice se ocupă de un proiect special tot în domeniul turismului. Acesta organizează ”Transilvania Train”, un eveniment turistic, o călătorie cu trenul, dar nu numai. Circuitul, pe care acesta îl promovează și-l organizează, este un un lanţ de experiente unice în Transilvania. Pe lângă acest proiect, iubitul Ioanei mai organizează și diverse circuite turistice în zonele viticole, ce includ degustări de vinuri.(VEZI AICI: REPORTERUL-VEDETĂ AL PRO TV ÎȘI DĂ FOSTA SOȚIE ÎN JUDECATĂ. MOTIVUL ESTE…)

Cristi Pitulice, iubitul Ioanei Ginghină, este un cunoscut influencer în turism!

Ar fi trăit o mare dezamăgire în dragoste

Conform unei surse din anturajul tânărului, în trecut, Cristi Pitulice, bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea Ioana Ginghină, a trăit o imensă dezamăgire în plan amoros. A fost logodit, iar toată lumea din anturajul său aștepta marele eveniment, nunta. Numai că aceasta n-a mai avut loc, deoarece Cristi și partenera lui de atunci s-au despărțit.

Ioana Ginghină alături de noul iubit, Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită

”Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. (…) Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart.(…) Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta, pentru o televiziune din România. (VEZI ȘI: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE)

Relația Ioanei cu Alexandru s-a destrămat pas cu pas

După vacanța de vară pe care cei doi și-au petrecut-o împreună, Alexandru Papadopol a început să fie mai distant, iar Ioana Ginghină a observat că este nefericit și au avut câteva discuții.

„Am fost în vacanţa de vară, unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală”, mărturisea Ioana Ginghină, în urmă cu ceva timp. (NU RATA: DIVORȚ “LA DUBLU” ÎN FAMILIA ANDREEI BĂLAN! ”CÂND AM VRUT EU, N-A FOST DE GĂSIT, IAR ACUM…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)