Iubitul Margheritei din Clejani, în stare de șoc din cauza accidentului provocat de artistă: „Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit”

Publicat: 04/06/2020 | 12:14

După ce a păstrat tăcerea câteva zile, Theodor, iubitul Margheritei din Clejani face dezvăluiri cutremurătoare despre viața lui, despre consumul de droguri, dar și despre starea de șoc în care se află, de când a intrat în acest scandal legat de artista care a provocat accidentul din Capitală. 

A trecut mai bine de o săptămână de când Margherita din Clejani a provocat un accident în Capitală și se află în centrul unui scandal cu droguri, după ce a fost testată pozitiv cu heroină cu aparatul DrugTest. Mama acesteia, Viorica din Clejani susține că iubitul ei, Theodor, este cel care are o influență negativă asupra fiicei sale, însă în primă fază, tânărul a negat faptul că ar avea vreo legătură cu drogurile.

NU RATA – HAOSUL PROVOCAT DE MARGHERITA ȘI VIORICA DE LA CLEJANI LE-A DAT ”INTERZIS” LA O TELEVIZIUNE: ”NU MAI AU CE CĂUTA AICI!”

Iubitul Margheritei din Clejani își dorește din nou o viață normală

Sătul până peste cap de situația incomodă și neplăcută în care se află și devenind o persoană mai publică decât și-ar fi dorit vreodată să fie, Theodor, iubitul Margheritei, mărturisește că este într-o stare deplorabilă din cauza celor întâmplate și susține că nu-i mai pasă de imaginea lui.

De asemenea, Theodor a mărturisit că vrea să aibă iar o viață normală, fără să mai fie urmărit.

„M-au făcut o țintă penală unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat. Nu am mai scris, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața, nu am instigat pe nimeni. Trec prin cele mai grele momente din viață. Au ajuns niște penali, care și-au făcut dreptate pe un „cadou”, turnându-se singuri la știri cu care încă mă judec în tribunal să facă bani pe urma existenței mele.

CITEȘTE ȘI – MARGHERITA DIN CLEJANI, MESAJ CONTROVERSAT PENTRU POLIȚIA ROMÂNĂ, LA CÂTEVA ZILE DE CÂND A PROVOCAT UN ACCIDENT. CE LE-A TRANSMIS OAMENILOR LEGII

Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4,5 ori pe zi, iau pastile de tensiune. Sunt atâtea subiecte, violatori virali, oameni omorâți, probleme serioase (…) Nu am vrut niciodată să instig la rău sau la dependență. Arta mea reflectă sufletul meu degradat și distrus de-a lungul anilor. Vreau doar să îmi continui viața, să pot să ies din casă, să nu fie mama agonizată de paparazzi (…)” a fost mesajul tânărului, pe rețelele de socializare.