Iubitul Margheritei din Clejani a dispărut fără urmă, după ce vedeta a provocat accidentul din Capitală. Unde se află acum tânărul

Publicat: 04/06/2020 | 10:00

Pe zi ce trece ies la iveală tot felul de informații cu privire la iubitul Margheritei, Theodor. După ce vedeta a provocat un accident în Capitală și a fost testată pozitiv cu heroină, tânărul a dispărut fără urmă și nu a mai fost de găsit. 

Theodor, iubitul Margheritei din Clejani a dispărut imediat după ce vedeta a provocat accidentul din Capitală. Din cauza faptului că ceea ce s-a întâmplat a scos la iveală detalii șocante legate de consumul de droguri al amândurora, Theodor a preferat să stea departe de curiozitățile oamenilor.

NU RATA – MARGHERITA DE LA CLEJANI A “COMIS-O” IAR ȘI A FILMAT TOT! A LOVIT UN COPIL, APOI A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ. VIDEO

Atât familia tânărului, cât și avocatul acestuia au decis că este mai bine ca Theodor să nu mai apară în public, pentru o perioadă.

”Chiar înainte de a veni în emisiunea dv, discutam cu familia lui Teo. El este ajutat din toate punctele de vedere. În special de mamă. Noi am avut o discuție, i-am spus că nu este bine să apară în această perioadă în lumina reflectoarelor și a înțeles”, a spus avocatul lui Theodor.

Theodor neagă consumul de droguri

În urma accidentului produs de Margherita din Clejani, Viorica, mama artistei, a ieșit la rampă și a spus că îl consideră pe iubitul fiicei sale o influență negativă în viața ei. Cu toate că s-a spus că Theodor este consumator de droguri, tânărul a negat totul.

Theodor neagă și existența vreunui dosar penal pe numele lui. Iar legat de acuzația care i s-a adus, și anume faptul că ar fi falsificat rețete pentru a-și procura anumite medicamente, tânărul spune că este o informație falsă.

CITEȘTE ȘI – THEODOR, IUBITUL MARGHERITEI DE LA CLEJANI, PRIMELE DECLARAȚII. TÂNĂRUL NEAGĂ TOT: ”AM AVUT O REȚETĂ DE LA…”

„Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere. Este făra rețeta, nu am nicio ștampilă. Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul, mai demult”, a mai spus Theodor.