Iubitul croat, primele cuvinte despre bătaia administrată Danielei Crudu: „Dacă are nevoie de…”

Publicat: 14/02/2020 | 11:49

Seco Dubravko, iubitul croat al Danielei Crudu, a trimis-o pe aceasta direct la Spitalul Universitar după ce a lovit-o cu sălbăticie în urma unui conflict ale cărui rădăcini se află, încă, sub un mare semn de întrebare. Vedeta a avut nevoie de o intervenție medicală de urgență, însă  a refuzat spitalizarea, ulterior, hotărând să nici nu depună plângere la poliție. 

Femeile sunt agresate, în repetate rânduri, însă foarte puține dintre ele depun plângere împotriva bărbaților care le-au agresat. Din teamă sau pentru că speră că lucrurile vor intra, până la urmă, în normalitate, reprezentantele agresate ale sexului frumos trec peste violențele la care au fost supuse, numai că o astfel de hotărâre prezintă și ”reversul medaliei”. Se creează un precedent periculos, din nefericire, iar specialiștii avertizează că totul poate degenera în timp.

Ana, sora Danielei Crudu, a dezvăluit că iubitul acesteia nu și-a dat seama, încă, de gravitatea faptelor sale. Situația nu i se pare atât de gravă precum este prezentată în mass-media, iar Daniela Crudu îl poate suna dacă… are nevoie de ceva.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația”, a mărturisit Ana, sora Danielei Crudu, după ce a stat de vorbă cu Seco Dubravko.

Daniela Crudu și iubitul croat, înainte ca situația să scape de sub control