Iubitul bătăuș al Danielei Crudu duce viață de magnat! Cum arată vila de lux pe care o deține la Marea Adriatică

Publicat: 14/02/2020 | 11:36

Ies la iveală, în spațiul public, informații interesante despre Seco Dubravko, croatul care a snopit-o în bătaie pe Daniela Crudu. Acesta are o viață de magnat și deține o vilă de lux chiar la Marea Adriatică. De asemenea, jumătate din casă este folosită drept pensiune, iar încăperile îți taie răsuflarea!

Seco Dubravko, croatul care a bătut-o pe Daniela Crudu până a băgat-o în spital se poate lăuda cu ceea ce alți oameni nu reușesc să aibă nici măcar într-o viață. Mai exact, bătăușul are o viță de lux chiar la Marea Adriatică, în stațiunea Tisno.

Presa a vorbit foarte mult în ultimele zile despre Seco Dubravko, mai ales în urma scandalului în care a fost implicat. Croatul bătăuș are afaceri în zona imobiliarelor, de pe urma cărora căștigă extrem de mult și de bine, astfel că își poate permite cam orice lucru. Afacerile lui Seco se întind în majoritatea stațiunilor din Croația. S-a vorbit chiar despre faptul că bătăușul ar deține și un hotel de 4 stele în Tisno și, de asemenea, mai multe imobile pe care le închiriază. Locațiile sunt foarte aproape de plajă.

Cu toate acestea, Seco Dubravko se poate lăuda cu o vilă de lux, pe care jumătate o are și spre închiriere. Imobilul pune la dispoziție trei dormitoare, două băi, două toalete, bucătărie, sufragerie, balcon, terasă, curte şi parcare. În vila lui Seco Dubravko pot fi cazate între 6 şi 10 persoane, iar preţul unei camere este de  aproximativ 80 de euro pe noapte.