Iubitul bătăuș al Cruduței a fugit din țară! Ce spune tatăl brunetei despre croat

Publicat: 11/02/2020 | 15:57

După bătaia care a scandalizat întreaga țară, Daniela Crudu încearcă să se refacă acasă, departe de ochii curioșilor. Iubitul bătăuș, în schimb, a fugit subit din România, până se ”liniștesc apele”.

Conform unor declarații ale tatălui Danielei Crudu, luate astăzi pe stradă de jurnaliști, croatul a plecat din țară fără să se uite în urmă și fără să întrebe de iubita sa, devenită recent victimă a bătăilor lui. Daniela Crudu nu a depus plângere la poliție după ce a fost băută de iubitul ei croat. Așa că, bărbatul, în afara unei restricții de 5 zile în care nu are voie să se apropie de brunetă, nu a pățit nimic. Așa că… este liber să cutreiere planeta la ora actuală.

”Sunt convins că a plecat din țară. Dacă Daniela a decis să nu depună plângere, nu are cum să fie pedepsit. Este ordinul de restricție pe care-l știe toată lumea și asta a fost tot” a declarat astăzi tatăl Danielei Crudu.

Tatăl Danielei Crudu a mai spus și cum se simte acum fiica lui, după bătaia încasată de la iubitul croat. ”Daniela e bine, totul merge bine. E tânără”.

 

Coșmarul prin care a trecut Daniela Crudu a fost povestit cu lux de amănunte de sora acesteia

ANA CRUDU – sora Danielei: Fiind beat și gelos, în drum spre casă a început să îi dea. I-a dat la față, știi? Cum conducea el din dreapta acolo. I-a venit, probabil, nebunia la cap, eu știu… Când ești gelos își vine nebunia la cap. Bruneta a refuzat să depună plângere pe numele agresorului, așa că polițiștii sunt legați de mâini. Cu toate că ea a sunat la 112 și s-a plâns că e victima violenței domestice, la spital ar fi spus că s-ar fi lovit în urma unui accident. Bărbatul trebuia să ajungă la audieri astăzi, dar nu a mai fost chemat, astfel că a părăsit țara.

ANA CRUDU – sora Danielei: Știu doar că avea bilet să plece astăzi și cred că a plecat, pentru că nu a depus Daniela plângere și e liber să plece, nu? Să scape de el, nu mai vrea să audă de el. Și pentru ce să depună plângere? Să fie obligată să se mai vadă pe aici, să vină el pe aici? Nu are ce să mai caute. Vrea să plece de tot, să nu îl mai vadă, să nu mai audă de el!

Dacă Daniela Crudu se răzgândește, aceasta are 90 de zile la dispoziție să acționeze împotriva lui. În lipsa plângerii, însă, s-ar putea ca nici ordinul de restricție să nu fie prelungit. În momentul de față – croatului îi este interzis să se apropie de Daniela la o distanță mai mică de 200 de metri.