Iubitul Andreei Antonescu a fost ”pus pe liber” de Antenă!

Publicat: 19/12/2019 | 22:22

Iubitul Andreei Antonescu a devenit ”șomer de lux”. Cu puțin timp înainte de sărbători, ”Prințișorul taxiurilor” a fost pus ”pe liber” de Antenă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRILE CARE ”ANUNȚĂ” DIVORȚUL VEDETEI TV)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de experiența neplăcută prin care a trecut iubitul Andreei Antonescu. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Ștefan Manolache, tânărul din Iași cunoscut drept ”Prințișorul taxiurilor”, ar fi fost „reevaluat” cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă. (VEZI ȘI: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”!)

Mai exact, Ștefan Manolache ar fi fost concediat în urmă cu câteva săptămâni. Din câte se pare, după ce i-au analizat activitatea profesională, șefii din Antenă au decis să-l ”pună pe liber” pe iubitul Andreei Antonescu.

Luat prin surprindere

Sursele noastre susțin că decizia de concediere l-ar fi luat prin surprindere pe Ștefan Manolache. Și asta pentru că, în ultima perioadă, în Antenă se zvonea că acesta ar urma să fie promovat ca prezentator la matinal, acolo unde a mai „prestat” cu câteva luni în urmă. Dar, cum socototeala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, în loc să fie vedetă pe micul ecran, iubitul Andreei Antonescu a devenit șomer. (NU RATA: IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR)

Ștefan Manolache a fost concediat înainte de sărbători

Andreea și Ștefan, relație controversată!

Chiar dacă în acte figurează încă drept o femeie căsătorită, Andreea Antonescu s-a implicat într-o nouă relație. Jumătatea trupei Andre pare mai îndrăgostită ca niciodată, iar norocosul este nimeni altul decât … Ștefan Manolache.

La scurt timp după ce și-au asumat relația, cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor” a luat o decizie uimitoare. Tânărul și-ar fi prezentat noua cucerire familiei. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Andreea Antonescu a avut parte de o întâlnire de ”gradul 0”. Artista, care, oficial, încă este căsătorită, a stat la aceeași masă cu părinții bărbatului în brațele căruia se pare că și-a găsit fericirea.

Întâlnirea dintre sexoasa artistă și părinții lui Ștefan Manolache nu ar fi fost nicidecum una relaxantă. Și asta pentru că, susțin sursele noastre, părinții „craiului” n-ar fi văzut cu ochi buni relația lui cu îndrăgita cântăreață. Din câte se pare, aceștia ar fi fost sceptici pentru că Andreea nu și-a încheiat socotelile cu Traian, bărbatul cu care are o fetiță și cu care, în acte, încă formează un cuplu. (CITEȘTE AICI: POLIȚIȘTII AU OPRIT-O ÎN TRAFIC PE ANDA ADAM! MOTIVUL…)

Ștefan Manolache a fost ”pus pe liber”

Ștefan Manolache, palmares ”calificat”

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. Fiul politicianului  Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama. Povestea lor de iubire nu a durat însă prea mult timp.

“(…) vreau să vă spun că am fost înşelată. Eu sunt foarte conştientă de faptul că multe dintre lucrurile frumoase care mi se întâmplă sunt datorită vouă, celor care mă urmăriţi, şi ştiu că sunteţi curioşi, aşa de fel, aşa că astăzi m-am gândit să vă spun nişte chestii. Este un sentiment nou pentru mine pentru că nu mi s-a mai întâmplat sau, cel puţin, nu am aflat până acum.

Mi se pare că atunci când înşeli un om, s-o faci cu cap, să nu afle, pentru că, na, se mai întâmplă, dar dacă nu afli, eşti super Zen şi n-ai nicio treabă. Dar când afli şi vezi videouri şi poze şi te şochezi aşa… Fiecare îşi creează ce imagine vrea el, din păcate am o imagine aici în cap pe care nu pot să mi-o şterg deocamdată şi care mă scârbeşte, aşa, mă face să regret tot”, mărturisea Ioana Grama prietenilor virtuali, anul trecut. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE ABI ”REGELE ROMÂNIEI” A FOST UMILIT DE RAPPERUL TARZY)

Probleme cu legea

De-a lungul timpului, ”Prințișorul taxiurilor” a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ştefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar.

Un alt eveniment neplăcut pentru Ștefan Manolache a fost condamnarea lui la un an de închisoare cu suspendare, după ce ar fi împușcat un taximetrist. Între el și celălalt participant la trafic a izbucnit un scandal monstru, iar iubitul Andreei Antonescu a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras în direcția șoferului, nimerindu-l în piept, fără consecinţe prea grave, din fericire. Surprinzător, după ce a fost condamnat, Ștefan Manolache ar fi vrut să iasă din ţară, dar a fost oprit în vamă de poliţiştii de frontieră, care au anunţat Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO) şi a fost condus la sediul IPJ pentru audieri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)