Acasă » Exclusiv » Iubitul Andreei Antonescu a fost ”pus pe liber” de Antenă!

Iubitul Andreei Antonescu a fost ”pus pe liber” de Antenă!

De: Keva Iosif 19/12/2019 | 22:22

Iubitul Andreei Antonescu a devenit ”șomer de lux”. Cu puțin timp înainte de sărbători, ”Prințișorul taxiurilor” a fost pus ”pe liber” de Antenă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRILE CARE ”ANUNȚĂ” DIVORȚUL VEDETEI TV)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de experiența neplăcută prin care a trecut iubitul Andreei Antonescu. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Ștefan Manolache, tânărul din Iași cunoscut drept ”Prințișorul taxiurilor”, ar fi fost „reevaluat” cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă. (VEZI ȘI: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”!)

Mai exact, Ștefan Manolache ar fi fost concediat în urmă cu câteva săptămâni. Din câte se pare, după ce i-au analizat activitatea profesională, șefii din Antenă au decis să-l ”pună pe liber” pe iubitul Andreei Antonescu.

Luat prin surprindere

Sursele noastre susțin că decizia de concediere l-ar fi luat prin surprindere pe Ștefan Manolache. Și asta pentru că, în ultima perioadă, în Antenă se zvonea că acesta ar urma să fie promovat ca prezentator la matinal, acolo unde a mai „prestat” cu câteva luni în urmă. Dar, cum socototeala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, în loc să fie vedetă pe micul ecran, iubitul Andreei Antonescu a devenit șomer. (NU RATA: IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR)

Ștefan Manolache a fost concediat înainte de sărbători

Andreea și Ștefan, relație controversată!

Chiar dacă în acte figurează încă drept o femeie căsătorită, Andreea Antonescu s-a implicat într-o nouă relație. Jumătatea trupei Andre pare mai îndrăgostită ca niciodată, iar norocosul este nimeni altul decât … Ștefan Manolache.

La scurt timp după ce și-au asumat relația, cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor” a luat o decizie uimitoare. Tânărul și-ar fi prezentat noua cucerire familiei. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Andreea Antonescu a avut parte de o întâlnire de ”gradul 0”. Artista, care, oficial, încă este căsătorită, a stat la aceeași masă cu părinții bărbatului în brațele căruia se pare că și-a găsit fericirea.

Întâlnirea dintre sexoasa artistă și părinții lui Ștefan Manolache nu ar fi fost nicidecum una relaxantă. Și asta pentru că, susțin sursele noastre, părinții „craiului” n-ar fi văzut cu ochi buni relația lui cu îndrăgita cântăreață. Din câte se pare, aceștia ar fi fost sceptici pentru că Andreea nu și-a încheiat socotelile cu Traian, bărbatul cu care are o fetiță și cu care, în acte, încă formează un cuplu. (CITEȘTE AICI: POLIȚIȘTII AU OPRIT-O ÎN TRAFIC PE ANDA ADAM! MOTIVUL…)

Ștefan Manolache a fost ”pus pe liber”

Ștefan Manolache, palmares ”calificat”

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. Fiul politicianului  Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama. Povestea lor de iubire nu a durat însă prea mult timp.

“(…) vreau să vă spun că am fost înşelată. Eu sunt foarte conştientă de faptul că multe dintre lucrurile frumoase care mi se întâmplă sunt datorită vouă, celor care mă urmăriţi, şi ştiu că sunteţi curioşi, aşa de fel, aşa că astăzi m-am gândit să vă spun nişte chestii. Este un sentiment nou pentru mine pentru că nu mi s-a mai întâmplat sau, cel puţin, nu am aflat până acum.

Mi se pare că atunci când înşeli un om, s-o faci cu cap, să nu afle, pentru că, na, se mai întâmplă, dar dacă nu afli, eşti super Zen şi n-ai nicio treabă. Dar când afli şi vezi videouri şi poze şi te şochezi aşa… Fiecare îşi creează ce imagine vrea el, din păcate am o imagine aici în cap pe care nu pot să mi-o şterg deocamdată şi care mă scârbeşte, aşa, mă face să regret tot”, mărturisea Ioana Grama prietenilor virtuali, anul trecut. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE ABI ”REGELE ROMÂNIEI” A FOST UMILIT DE RAPPERUL TARZY)

Probleme cu legea

De-a lungul timpului, ”Prințișorul taxiurilor” a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ştefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar.

Un alt eveniment neplăcut pentru Ștefan Manolache a fost condamnarea lui la un an de închisoare cu suspendare, după ce ar fi împușcat un taximetrist. Între el și celălalt participant la trafic a izbucnit un scandal monstru, iar iubitul Andreei Antonescu a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras în direcția șoferului, nimerindu-l în piept, fără consecinţe prea grave, din fericire. Surprinzător, după ce a fost condamnat, Ștefan Manolache ar fi vrut să iasă din ţară, dar a fost oprit în vamă de poliţiştii de frontieră, care au anunţat Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO) şi a fost condus la sediul IPJ pentru audieri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...