„Iubitu’ lu’ mama”. Cu cine a fost fotografiată Lidia Buble, după ce ieri s-a spus că s-a despărțit de Răzvan Simion

Publicat: 01/02/2020 | 13:45

Informația conform căreia Lidia Buble și Răzvan Simion sunt în pragul despărțirii a dat apă la moară tuturor interpretărilor. Fanii celor doi așteaptă să afle momentul în care Lidia și Răzvan vor ajunge în fața ofițerului de Stare Civilă, numai că – până atunci – suspansul se menține.

Tatăl Lidiei – pastor penticostal – i-a pus câteva condiții lui Răzvan Simion, iar de aici și până la a specula că acesta nu va putea să le îndeplinească nu a mai fost decât un pas. Totuși, Lidia a dorit să le facă o surpriză fanilor de pe pagina sa de Instagram, așa că a postat o fotografie în care nu apare alături de Răzvan Simion, însă este acompaniată de… ”Bubli”.

”Uitaţi-vă pe cine am luat eu în oraş, iubitul lu’ mama, frumuşelul lu’ mama! El s-a asortat cu mama lui, şi-a luat haină lucioasă. De ce eşti obraznic când te aduc la restaurant? De ce eşti obraznic, Bubli, trebuie să fii cuminte. Te ascunzi acolo în geantă? Ce ai găsit acolo, ai găsit ciocolată? Bubli, nu-i voie! Să nu o mănânci pe toată!. Hai la mama, să le arătăm oamenilor cum ne-am coafat şi cât de superbi ne-am făcut amândoi”, a trasmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble și „Iubitu’ lu’ mama”

Lidia Buble: ”Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul”

Lidia Buble a mărturisit că Răzvan nici nu are ce să caute la ea acasă până nu îi va cere mâna.

”Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia pentru VIVA!.