Iubita vloggerului Colo, hărțuită sexual pe Instagram. Cum le-a răspuns Alexandra, celor care i-au făcut avansuri: „Altul care…”

Publicat: 10/06/2020 | 08:50

Ca o ironie a sorții, Alexandra, iubita vloggerului Colo, pe numele său real Alexandru Bălan, s-a confruntat în mediul online cu o situație cel puțin neplăcută. Tânăra a fost hărțuită sexual pe Instagram și a primit un comentariu absolut halucinant din partea unui internaut. 

După ce iubitul său a instigat la viol și acte sexuale cu minore, postând un astfel de vlog pe canalul său de Youtube, iubita tânărului a început să primească tot felul de comentarii cu tentă sexuală, pe contul său de Instagram.

NU RATA – BREAKING! VLOGGERUL COLO A FOST REŢINUT, DUPĂ CE A FOST AUDIAT LA SECȚIA 9 DE POLIȚIE. ALEXANDRU BĂLAN RĂSPUNDE ÎN FAȚA LEGII PENTRU MĂRTURISIRILE ȘOCANTE FĂCUTE ÎN ONLINE

După ce a postat o fotografie cu ea, Alexandra, iubita lui Colo, a primit un comentariu halucinant din partea unui internaut. „Te-aș f***”, i-a scris tânărul, fără nicio urmă de reținere. La un astfel de comentariu, Alexandra nu a putut rămâne indiferentă, așa că a reacționat.

Șatena l-a luat la mișto pe internaut și i-a închis gura. „Altul care nu are cu ce” i-a replicat iubita lui Colo, tânărului care și-a permis să-i facă o astfel de propunere.

Colo riscă până la 12 ani de închisoare

Vloggerul Colo, tânărul de 28 de ani care a instigat la viol și la acte sexuale cu minore a intrat în atenția tuturor după ce a ieșit la iveală un vlog în care vorbea despre ce anume le-ar face minorelor de 15-16 ani. Fără rețineri și fără să se gândească la faptul că ceea ce spune ar putea avea urmări drastice asupra vieții sale, Alexandru Bălan a povestit, cu lux de amănunte, cum anume ar viola o minoră.

CITEȘTE ȘI – OANA ROMAN, DECLARAȚII FULMINANTE LA ADRESA LUI ALEXANDRU BĂLAN, VLOGGERUL CARE A INSTIGAT LA VIOLAREA MINORELOR: “NU ÎNȚELEGI DIMENSIUNEA DEZASTRULUI PE CARE ÎL PROVOCI UNOR COPII”

După ce a instigat la viol și acte sexuale cu minore, vloggerul Colo s-a ales cu dosar penal și acum riscă până la nici mai mult, nici mai puțin de 12 ani de închisoare, chiar dacă după cele întâmplate, tânărul și-a cerut scuze în mod public și a spus că a povestit toate aceste lucruri șocante, în goana după vizualizări.