Iubita lui What’s Up a răbufnit în public, după ce artistul a făcut scandal și a fost prins cu droguri. Alice Badea a șters ulterior mesajul, dar avem dovada

Publicat: 10/12/2019 | 21:47

Iubita lui What’s Up a răbufnit în public, după ce, în urmă cu o seară, artistul a făcut scandal și a fost prins cu droguri la el. La scurt timp după ce Alice Badea a scris un mesaj scurt și la obiect, ea l-a șters. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are dovada postării pe care violonista a vrut să o facă dispărută pentru totdeauna.

Citește și: Primele semne că What’s Up bate femei. La Exatlon, a fost la un pas s-o agreseze fizic pe Lili Sandu

Iubita lui What’s Up a răbufnit în public, după ce artistul a făcut scandal și a fost prins cu droguri

Ultima poză postată de Alice Badea pe contul ei oficial de Instagram este una în care apare alături de What’s Up și pe care a publicat-o în urmă cu trei zile. Luată la întrebări de fani, iubita artistului a răbufnit și a punctat într-un comentariu în care l-a etichetat și pe un internaut.

“Nu m-a bătut!” este mesajul scris de tânăra artistă, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Laura, una dintre multele persoane care o urmăresc pe celebra rețea de socializare a confruntat-o: “Alice, și atunci pe Internet de ce se zice de agresiune fizică?”. La câteva minute bune de la aceste schimburi de mesaje, iubita lui What’s Up a șters comentariul în care a negat că ar fi fost agresată fizic. Un lucru este cert: controversatul artist s-a ales cu răni și vânătăi, după scandalul de seara trecută – vezi AICI imaginile cu finul Andrei și al lui Cătălin Măruță după ce a plecat de la secția de Poliție.

Citește și: Cum au reacționat părinții lui What’S Up după ce au aflat că fiul lor a fost săltat de polițiști pentru că își agresase iubita

Alice Badea și What’s Up, împreună de 4 luni

Alice Badea și What’s Up trăiesc o frumoasă poveste de iubire care a început în luna august a acestui an, potrivit mărturisirilor făcute de artist. În vârstă de 33 de ani, blondina este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, relatează click.ro. Noua iubită a cântărețului are un corp de zeiță și este îndrăgostită de vioară. Mai mult, ea s-a cunoscut cu What’s Up datorită Siminei Costea, care a adus-o în echipă.

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au declarat apropiați de-ai artistului, potrivit sursei citată mai sus.

Alice Badea a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up.