Iubita lui Vlad Voiculescu, interpretare „biblică” a demiterii fostului ministru al Sănătății: „Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște”

Publicat: 14/04/2021 | 17:37

Iubita lui Vlad Voiculescu, Laura Șefănuț, a avut prima reacția după ce partenerul ei de viață a fost demis din funcția de ministru al Sănătății.

Concret, fosta jurnalistă a încercat să facă o paralelă între demiterea acestuia cu sacrificiul biblic pascal, având în vedere că „evenimentul” s-a petrecut cu puțin înainte de Sărbătorile Pascale.

Citește și: Vlad Voiculescu, demis din funcția de ministru al Sănătății! Klaus Iohannis, președintele României, a semnat decretul

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, spune Laura Ștefănuț pe contul personal de Facebook.

„După un timp vor ieși la suprafață multe, sunt sigură”, mai scrie Laura Ștefănuț, într-un comentariu.

Cine este Laura Ștefănuț

Laura Ștefănuț este fostă jurnalistă și a declarat pe o rețea de socializare, în ianuarie 2020, că este într-o relație cu Vlad Voiculescu, pe atunci candidatul PLUS la Primăria Capitalei.

„Acum câteva zile am fost semnată în Libertatea ca “fostă jurnalistă”. Motivele țin de viața personală.

„Cred că atunci când îți asumi niște meserii menite să fie în interes public, ca jurnalismul sau politica, oamenii se așteaptă, pe bună dreptate, la mai multă transparență în ceea ce privește viața personală” scria pe Facebook jurnalista.

Ștefănuț spunea, la acea vreme, că a decis să se retragă din investigații jurnalistice și să se dedice doar secțiunii de opinii, scrie Gândul.ro.

Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan au fost demiși

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri, pe Facebook, că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Cîțu, interimatul funcției va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Deciziile premierului Florin Cîțu de a-i demite pe cei doi au fost publicate deja, astăzi, în Monitorul Oficial.

Nu rata: Vlad Voiculescu, anunț de ultim moment despre carantinarea Capitalei. Ce se întâmplă de Paște, în București