Iubita lui Răzvan de la “Neatza“ a ajuns piele și os! Este Lidia Buble anorexică?!

Publicat: 06/03/2020 | 23:49

De-a lungul timpului, Lidia Buble a fost criticată de fani că nu ar avea foarte mare grijă de aspectul fizic și că nu ar face nimic pentru a scăpa de problema kilogramelor în plus. Conștientă că în îndustria muzicală se pune accentul pe imagine, iubita lui Răzvan Simion s-a pus serios pe slăbit. Vedeta a ajuns acum doar piele și os. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare, care stârnesc îngrijorarea. (CITEȘTE ȘI: VEDETA SHOW-ULUI ”LA MĂRUȚĂ” A NEGOCIAT ÎN SECRET CU ANTENA, IAR BOȘII PRO TV AU EXPLODAT CÂND AU AFLAT!)

A fost atletă de performanță, iar, în momentul în care a renunțat la viața sportivă în favoarea muzicii, Lidia Buble a luat în greutate. După ce toți cei din jur i-au sugerat să se îngrijească mai mult de imagine, iubita lui Răzvan Simion s-a pus pe slăbit. Din câte se pare, vedeta ar fi exagerat cu dietele și pare să fi ajuns piele și os. (NU RATA: ”CELULĂ DE CRIZĂ” ÎN FAMILIA ANDREEI BĂLAN… AZI, SE DECIDE DIVORȚUL!)

A exagerat cu slăbitul?!

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Lidia Buble în zona Dorobanți din Capitală, acolo unde vedeta a făcut o oprire la un magazin de cosmetice. După ce și-a parcat bolidul de lux, vizavi de locul unde avea treabă, Lidia Buble, pur și simplu a zbughit-o în traversarea bulevardului.

Lidia Buble, de nerecunoscut

Pe lângă faptul că a traversat strada periculos, vedeta a lăsat la vedere și un amănunt extrem de important, care ridică mari semne de întrebare. Iubita lui Răzvan Simion arată ca și cum ar fi slăbit exagerat de mult. Acest lucru a fost scos în evidență de hainele care-i veneau extrem de larg. Îndrăgita cântăreață pare că s-ar afla în pragul anorexiei. (NU RATA: AMNA & SOȚUL DAU SEMNE DE ÎMPĂCARE LA 9 LUNI DE LA DIVORȚ!)

Iubita lui Răzvan Simion pare să fi exagerat cu slăbitul

Lidia Buble și Răzvan Simion, într-o relație de cinci ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia – sufletul lui pereche – este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali.

Radu – fostul iubit al Lidiei Buble – a apărut în postura de manechin în diverse prezentări de modă sau reclame pentru unele branduri vestimentare din România. Mai mult, a lucrat la sala de sport cu Bianca Drăgușanu și a apărut în câteva videoclipuri, alături de Elena Gheorghe sau trupa Heaven. De altfel, tot la sala de sport a cunoscut-o și pe Lidia, iar povestea de dragoste s-a înfiripat rapid. Numai că nu a durat prea mult, fiindcă Lidia l-a cunoscut… pe Răzvan Simion, iar Radu a rămas de domeniul trecutului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)