Iubita lui Iancu Sterp a părăsit România! Ce discuții au purtat cei doi înainte de finala de la Survivor România și ce s-a întâmplat în relația lor

Publicat: 03/06/2020 | 12:31

Iubita lui Iancu Sterp a părăsit România la o zi după finala “Survivor România”. Surse din anturajul cuplului au dezvăluir ce discuții au purtat cei doi înainte de ultima ediție a emisiunii de la Kanal D, dar și ce s-a întâmplat în relația lor.

Citește și: Primele declarații ale lui Iancu Sterp, după ce a pierdut finala Survivor: “Mi-a fost mai greu să…”

Denisa a părăsit România fără Iancu Sterp, deși plănuiseră să plece împreună din țară

Iancu Sterp a plecat din București la Hațeg, acasă, chiar în a doua zi după finala “Survivor România”, câștigată de Elena Ionescu. Înainte să vină în Capitală ca să participe la ceremonia de premiere a show-ului de la Kanal D, concurentul a petrecut câteva zile frumoase alături de iubita lui, Denisa, dar și împreună cu rudele sale. Cei doi iubiți au încercat să recupereze din timpul pierdut când fratele lui Culiță Sterp se afla pe platourile de filmare din Republica Dominicană.

Nu rata: Ce va face Elena Ionescu din banii câştigaţi la Survivor România! Detaliul neaşteptat: “Tot sacrificiul…”

Carismaticul tânăr s-a aflat în finala “Survivor România” 2020 alături de Elena Ionescu, Lilia Crudu, alias Lola, și Emanuel Neagu.

“În primul rând, mă bucur din toată inima că am ajuns în finală, mi-am îndeplinit scopul cu care am ajuns aici, în Republica Dominicană, am jucat frumos, am ajuns unde trebuie și mereu am lăsat, zic eu, faptele să vorbească pentru mine și nu vorbele. Și de asta am ajuns până aici. Mulțumesc din suflet și publicului care m-a susținut când a fost nevoie și nu am fost eliminat din competiție. Nici nu știu ce să mai zic, nu îmi mai găsesc gândurile, cuvintele. Sper din tot sufletul că mi-am făcut frații mândri. Îi iubesc din toată inima, pe mama mea o iubesc din toată inima, pe tatăl meu, pe iubita mea. Sper din tot sufletul că sunt mândri de mine pentru că eu cred că am făcut ce trebuie în această competite și de asta am ajuns până aici”, a declarat tânărul în timpul ultimului consiliu din cadrul competiției de la Kanal D.

Câțiva dintre apropiații săi au mărturisit că el a fost nevoit să se întoarcă acasă, la Hațeg, chiar a doua zi după finala emisiunii “Survivor România”. Motivul: avea de o serie de probleme la stâna familiei, relatează wowbiz.ro. Astfel că, deși își mai dorea să petreacă o perioadă în compania iubitei sale,Denisa, planurile lor au fost date complet peste cap. În plus, ei ar fi trecut să se urce în același avion spre Anglia… dar doar blonda a ajuns în Londra. Despărțirea aceasta este temporară însă… Iancu Sterp a participat și la “Puterea Dragostei”, emisiune moderată de Andreea Mantea la Kanal D. Show-ul de televiziune se filmează în Istanbul.