Iubita lui Florin Ristei, viață plină de controverse. Ce a făcut Naomi Hedman înainte de a veni la X Factor

Publicat: 08/12/2020 | 22:57

 

X Factor nu a fost singura competiție în care Naomi Hedman și-a făcut apariția. Iubita lui Florin Ristei a avut un parcurs destul de controversat într-un reality show din Marea Britanie. S-a lăsat cu replici acide și chiar mici bătăi. 

„Pantera de la X Factor” și-a expus tot ce are mai bun într-un reality show din Marea Britanie, doar că parcursul nu a fost cel dorit. Naomi Hedman și-a făcut apariția în sezonul 4 al show-ului «Ex on the beach» unde a rupt inimile bărbaților. Îmbrăcată doar în ținute sumare și cu formele tot timpul la vedere, Naomi trebuia să-și folosească farmecul pentru a intra în grațiile unui concurent. Problemele au apărut în momentul în care a intervenit și partenera concurentului respectiv. Pentru că potrivit regulamentului bărbații înscriși în show trebuiau să decidă dacă vor să rămână alături de partenerul lor sau de ispită.

Naomi Hedman s-a simțit atrasă de Joe, doar că problemele au apărut în momentul în care iubita acestuia și-a făcut debutul. Între cele două femei nu a fost nevoie decât de un pas pentru a-și arunca vorbe grele. La un moment dat, s-a ajuns chiar și la adevărate păruieli.

„Tocmai am fost atacată de o psihopată”, spunea Gina la adresa lui Naomi Hedman.

Nici mulatra nu s-a lăsat mai prejos atunci: „Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete”.

Florin Ristei și „Pantera de la X Factor” formează un cuplu

Apriția lui Naomi Hedman la X Factor nu a trecut deloc neobservată. Încă din momentul audițiilor, Florin Ristei s-a arătat atras de mulatră și și-a oferit ajutorul. S-a dus pe scenă alături de ea pentru a-i oferi suportul lui și pentru a îmbuna juriul. Deși prestația artistică nu a fost la înălțime, jurații au trimis-o în Bootcamp.

Din păcate, Naomi nu a reușit deloc s-o impresioneze pe Delia, astfel că artista nu a păstrat-o în competiție. Florin Ristei și Naomi și-au făcut relația publică abia după ce tânăra a fost eliminată din competiție. Din câte se pare, relația dintre cei doi e una foarte serioasă, dacă ne gândim că Florin a dus-o pe mulatră să-i cunoască mama.