Iubita lui Cristi Andone, îngenuncheată de durere: “Tot ce mi-a mai rămas este să te fac mândru”. Mărturii sfâșietoare despre ultima discuție purtată cu tânărul artist

Publicat: 12/12/2020 | 17:44

Martina Ioana este îngenuncheată de durere, iar gândul că trebuie să își conducă iubitul pe ultimul drum îi sfâșie sufletul în fiecare clipă. Într-o postare emoționantă, tânăra a făcut mărturii sfâșietoare despre ultima discuție purtată cu tânărul artist, Cristi Andone.

Iubita lui Cristi Andone, mărturii copleștioare despre ultimul lor apel video

Potrivit mărturisirilor făcute de Martina, în ultima seară în care a vorbit cu iubitul ei prin intermediul unui apel video, acesta i-a cerut să nu închidă la ora la care își luau la revedere de obicei. În afară de această rugăminte, Cristi Andone s-a purtat normal, a alintat-o pe iubita lui și i-a făcut o declarație de dragoste. Cu lacrimi în ochi, tânăra care visa să devină mireasa artistului într-o bună zi a mai așternut pe Internet o promisiune importantă pentru acesta… își va trăi viața într-un mod înțelept, astfel că el, de pe lumea cealaltă, va fi mândru de ea.

“Am fost cea mai fericită, am avut un iubit care de fiecare dată când mă vedea avea zambetul până la urechi… mi-a fost tată, prieten și cel mai drag om. Așteptam cu nerăbdare să vorbim seara pe web, așteptam să îți văd chipul… care pentru mine era fără defect. În ultima seara, când m-ai sunat erai altfel, ai râs în continuare… radiai de fericire, nu te-ai mai pus să dormi la 22:30, cum o făceai de obicei, m-ai rugat să mai vorbim… și am continuat, dacă aș fi știut că e pentru ultima dată când îți văd zâmbetul, nu aș mai fi închis vreodată.

Dacă mi-ar fi spus cineva că asta o să se întâmple, nu aș fi crezut… Dar, uite-mă aici, într-o secundă, am pierdut tot… fără ca eu să mai pot face ceva, a mai rămas doar să te aștept și să te conduc pe ultimul tău drum. Aș fi preferat să parcurgem mai multe drumuri împreună, așa cum ne-am promis.

Ești atât de departe de mine, dar, te simt cu fiecare bătaie a inimii… ești aici. Tot ce mi-a mai rămas este să te fac mândru și am să o fac chiar dacă va fi ultimul lucru pe care îl voi mai face în viața asta. Te iubesc, așa cum ai spus și tu… până la Doamne – Doamne și înapoi”, a scris Martina Ioana pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și: Deea și Dinu Maxer, în doliu! Cristi Andone, tânărul cu care au colaborat, s-a sinucis

“Tot ce mai poți face tu este să fii tare, să te gândești că este întotdeauna cu tine și te veghează de sus! Dumnezeu să-l odihnească în pace!! ”, “Păcat! Dumnezeu să-l odihnească”, “Fii tare! Condoleanțe, mi s-a rupt sufletul” sunt trei dintre mesajele primite de iubita lui Cristi Andone de la apropiați.