Iubita lui Ciprian Marica, reacție halucinantă după amantlâcul fostului fotbalist. Ce fotografie a făcut publică azi-noapte

Publicat: 01/05/2020 | 12:23

Deși de-a lungul carierei a încercat să fie un fotbalist discret, escapadele secrete ale lui Ciprian Marica au tot ieșit la suprafață. Cea mai recentă dintre acestea este cea cu Ana Muntean, soția bunului său prieten. Cei doi au fost prinși în camera unui hotel din Cluj chiar de către Florin, soțul femeii cu pricina, iar întreaga scenă a fost filmată!

Ciprian Marica se află într-un scandal amoros fără precedent! Fostul atacant al Naționalei „a marcat” în poarta Anei, soția bunului său prieten, Florin Muntean. Chiar dacă episodul a avut loc anul trecut, în luna august, soțul femeii l-a dat pe mâna presei de-abia acum, după ce a prins-o pe aceasta din nou că îl înșeală.

CITEȘTE ȘI – DE RÂSUL CURCILOR! CE AU FĂCUT ANA MUNTEAN ȘI CIPRIAN MARICA DUPĂ CE S-A AFLAT DE AMANTLÂCUL LOR

Astfel, Ciprian Marica, cel care credea că episodul amoros va fi dat uitării s-a trezit cu imaginea zdrobită de puterea propriilor săi hormoni, care se pare că au umblat pe unde nu a trebuit.

Pe de altă parte, fostul fotbalist are acasă o femeie superbă, pe Ioana Marcu, cea care i-a și dăruit doi băieți și, culmea, aceasta era prietenă cu Ana Muntean, nimeni alta decât amanta lui Marica. Deși în mediul online este o prezență mereu discretă, Ioana Marcu a oferit și ea o reacție, imediat după amantlâcul în care a fost implicat Ciprian Marica.

NU RATA – TRISTEȚE MAXIMĂ! CUM A REACȚIONAT IUBITA LUI CIPRIAN MARICA, DUPĂ CE ACESTA A ÎNȘELAT-O CU ANA MUNTEAN

Blondina a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea și Ciprian Marica, pesemne că i-a iertat iubitului amantlâcul de la hotelul din Cluj!