Îți vor da lacrimile! Ce înțelegere aveau Kobe Bryant și soția lui, de teama unui accident aviatic

Publicat: 28/01/2020 | 15:44

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant și-a pierdut viața alături de alte 8 persoane, printre care și fiica sa Gianna (13 ani), într-un cumplit accident de elicopter. Condițiile atmosferice ar fi cauzat accidentul în care niciunul dintre pasagerii de la bord nu au supraviețuit. Acum s-a aflat și ce înțelegere aveau Kobe Bryant și soția lui, de teama unui accidenr aviatic.

Kobe și Vanessa Bryant aveau patru fetițe, cea mai mică dintre ele venind pe lume în toamna lui 2019. Pentru a-și proteja fetele, Kobe și Vanessa aveau o înțelegere pe care o respectau cu sfințenie: nu zburau niciodată împreună, în același avion sau elicopter. Nu voiau ca, în cazul unui accident aviatic, fetele lor să rămână orfane de ambii părinți. (CITEȘTE ȘI: LISTA CU PERSOANELE CARE S-AU AFLAT ÎN CĂLĂTORIA CU ELICOPTERUL MORȚII, ALĂTURI DE KOBE BRYANT. UN ALT NUME MARE DIN SPORT A PIERIT)

Kobe Bryant – carieră în bachet

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. El a fost unul dintre cei mai populari baschetbaliști din istoria NBA. Acesta a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească des în elicopterul său privat, încă de când juca pentru Lakers. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019. (VEZI ȘI: DUMNEZEULE, N-AU AVUT NICIO ȘANSĂ! FILMAREA CU MOMENTUL PRĂBUȘIRII ELICOPTERULUI ÎN CARE SE AFLA KOBE BRYANT)

În 2018, Kobe Bryant a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație: Dear Basketball (2017). Chiar la finalul acestei săptămâni, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA. Kobe Bryant a postat chiar și un mesaj de felicitare pentru James: “Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”.

“Black Mamba”, cum era poreclit Kobe Bryant, și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, și a căzut pe locul 4 în topul marcatorilor, fiind întrecut, pe lângă LeBron James (33.655), și de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928). Ambele tricouri cu care a jucat Kobe Bryant au fost retrase.