„Îți vine să vomiți”. Lidia Buble a ajuns piele și os. Și-a făcut o poză în costum de baie și fanii au rămas mască

Publicat: 05/01/2020 | 15:16

Lidia Buble a dezvăluit că trăiește o perioadă de fericire maximă în viața ei, însă vedeta pare a fi ”consumată”, progresiv, de această fericire pe care nu încearcă să o ascundă. Cei care i-au trecut ”pragul” paginii de Instagram au rămas șocați observând că preferata lor slăbește pe zi ce trece și este… piele și os.

Clar, din punct de vedere al siluetei și al kilogramelor ”date jos” se poate discuta la nesfârșit, totul fiind interpretabil. Ține de gust, de preferințe, de felul în care percepe fiecare admirator eforturile vedetelor de a arăta cât mai bine. Lidia Buble s-a ”desfășurat” sub ochii curioșilor, unii au avut o reacție adversă, alții au felicitat-o. ”Mai mănâncă și tu ceva”, a sfătuit-o unul dintre vizitatori. Iar pentru a se confirma ideea că fiecare ”vede altceva”, o admiratoare i-a transmis Lidiei că arată foarte bine. ”???? Foarte talentat fotograf! Foarte armonios corp!”, a scris aceasta. Un comentariu ceva mai acis a fost: ”Esti mai plata ca covoru’!” Iar o altă reprezentantă a sexului frumos a conchis: ”Eu personal , am rămas socata de poza asta ! Chiar nu este o poza ‘sexy’ din punctul meu de vedere”.

Pe de altă parte, un fan a considerat că Lidia a devenit ”prea vulgară” în ultima vreme, iar altul a spus că ”oricui i-ar sta bine în această poziție”. Un alt comentariu a criticat dorința Lidiei de a fi cât mai slabă: ”Să nu mă înțelegi greșit , ești o fata frumoasa ! Dar ești prea slabă ???? și in poza asta cum ti se văd coastele, mă înspăimântă ????????‍♀️”, a scris o internaută. Iar altcineva, privind cu atenție fotografia, a tras imediat o concluzie: ”Ti se vedeau coastele Lidia!”

Lidia Buble, numai ”piele și os”

Lidia Buble: „Sunt o zână

Totul este incitant atunci când se vorbește despre intimitatea vedetelor, fiindcă fanii sunt dornici să afle nu numai ce se află în spatele ușilor închise ale locuințelor, ci – mai ales – cum se desfășoară ”evenimentele” în dormitor.

Lidia Buble și Răzvan Simion nu reușesc, nici ei, să scape de unele întrebări de-a dreptul incomode, iar Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Frumoasa vedetă a intrat în joc și a făcut dezvăluiri… fierbinți. Este fericită și își trăiește fericirea în fiecare zi, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui.

”Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână’‘, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.