Îți mai amintești de trupa Candy? Ce fac în prezent cele trei interprete, care au cucerit topurile muzicale în urmă cu 20 de ani

Publicat: 09/12/2020 | 11:08

În anii 2000 trupa Candy a cunoscut succesul la cote maxime. Cele trei componente ale formației au făcut ravagii și toată lumea le fredona versurile. Însă, succesul nu a durat la nesfârșit iar cele trei artiste au decis să o ia pe drumuri separate.

Cele trei membre al trupei au fost Giulia Angelescu, Claudia Pavel și Elena Vasilache (Selena), după ce au făcut senzație în urmă cu 20 de ani, cele trei fete au luat-o pe drumuri separata, iar în prezent o duc foarte bine. Două dintre ele și-au continuat carierea muzicală, iar Selena a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. (CITEȘTE ȘI: GIULIA ANGHELESCU A SPUS TOT! VEDETA A VORBIT DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE PE CARE LE ARE. „DE DOUĂ ORI AM RENUNȚAT EXACT CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE DE OPERAȚIE”)

Claudia Pavel și-a continuat drumul artistic și a lansat numeroase piese sub pseudonimul Cream. Artista a participat la mai multe show-uri de televiziune și a rămas în atenția publicului. Chiar recent, Claudia Pavel a lansat o piesă împreună cu Iancu Sterp, ce pare a avea un succes deplin, ajungând în trendingul românes.

Aceeași cale a urmat-o și Giulia Anghelescu, care a continuat să activeze în domeniul muzical. În prezent, vedeta este împlinită, are o familie de care se bucură și s-a transformat complet. În ultimii ani, artista s-a transformat total. A slăbit și-a schimbat look-ul și arată mai bine ca niciodată.

Selena s-a retras din lumina reflectoarelor

După ce trupa Candy s-a destrămat, Elena Vasilache urmat o carieră solo şi apoi a făcut parte din formaţia Hot Casandra. Însă, în anul 2012 a decis să se mute din România, încercând o carieră muzicală și în Marea Britanie. Iar în anul 2016 a renunțat la lumina reflectoarelor și s-a reorientat spre organizarea de evenimente. (VEZI ȘI: UNDE S-A ASCUNS CLAUDIA PAVEL DUPĂ CE A PĂRĂSIT FERMA. VEDETA ȘI-A SCHIMBAT COMPLET STILUL DE VIAȚĂ)

„Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă ţară, să văd cum este. Pur şi simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit oraşul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poţi bea liniştit un cocktail la un musical. E un oraş minunat, dar greoi pentru mulţi. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare“, spunea Elena Vasilache pentru Metropotam după ce se stabilise în Londra.