Îți mai amintești de Deea de la Insula iubirii? Cum arată în prezent bruneta

Publicat: 20/02/2020 | 19:25

Deea a fost una dintre primele concurente de la Insula Iubirii. Prezența ei în cadrul emisiunii a fost destul de controversată. Bruneta a plecat în Thailanda pentru a-și testa relația cu iubitul ei Cristi, însă nu a rezistat prea mult tentației.

Deea părea o fată timidă, însă când ispita și-a făcut apariția nu a mai avut rețineri și s-a aruncat într-o relație cu Tomi, uitând total de iubitul alături de care venise. Bruneta a exploatat relație cu Tomi cât de mult a putut, iar camerele de supravegherea  au înregistrat partide lungi de amor între cei doi. (CITEȘTE ȘI: ÎȚI MAI ADUCI AMINTE DE HAMUDE DE LA „INSULA IUBIRII”? „CONCURENTUL PERFECT” IUBEȘTE DIN NOU)

În urma acelei experiențe, Deea s-a întors acasă singură, fără iubit și nici ispita nu a rămas alături de ea. Însă tânăra nu a suferit prea mult și a decis că e timpul să înceapă o viață nouă. S-a mutat la București și a încercat să își construiască o carieră în industria muzicală, iar pentru asta a participat la emisiunea X Factor. Însă  nu s-a oprit aici și a vrut să se reîtoarcă în Thailanda, doar că de această data a mers pe post de ispită. (VEZI ȘI: O MAI ȘTII PE ANDREEA „VĂ PLAC ȘLARFII MEI?!”, DE LA INSULA IUBIRII? CUM ARATĂ ÎN PREZENT FOSTA CONCURENTĂ A SHOW-ULUI DE LA ANTENA 1)

În prezent Deea și-a descoperit o altă pasiune. Este vorba despre sport. Bruneta petrece foarte mult timp în sala de fitness, iar rezultatele se văd. Ea postează destul de des fotografii extrem de sexy, care primesc o mulțime de aprecieri din partea fanilor.