Îți mai aduci aminte de Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă”. Cum este și cu ce se ocupă acum vedeta

Publicat: 08/12/2020 | 11:47

Raluca Moianu a ajuns la inimile multor telespectatori datorită emisiunii „Iartă-mă”. În anii 2000,  prezentatoarea TV se afla la cârma uneia dintre cele mai populare emisiuni de la TVR1. Timpul a trecut, iar Raluca Moianu s-a reorientat. Acum este implicată în mai multe proiecte, care se bucură de succes.

De când nu mai apare pe micile ecrane, Raluca Moianu a muncit încontinuu și s-a implicat în diverse proiecte. În prezent lucrează la un post de radio, cooperează cu o emisiune TV, înregistrează audiobook-uri și predă elevilor de la UNATC. Vedeta are majoritatea timpului ocupat și este mândră de lucrurile pe care a reușit să le realizeze. (CITEȘTE ȘI: RALUCA MOIANU, PRINSĂ ÎN PĂDURE CU AMANTUL. IMAGINILE SCANDALOASE CARE I-AU RUINAT CĂSNICIA)

„Eu am un copil mare (Mara împlinește în ianuarie 16 ani), o casa nu foarte mare și un serviciu la care se poate lucra în regim de telemuncă, așa că m-am descurcat cu toate onorabil. În primăvara, am primit o propunere din partea Editurii Litera și așa am început să-mi folosesc vocea pentru a transforma cărți în audiobook-uri. Le găsiți pe platforma citește.ro. Mi-am improvizat un mini-studio de înregistrări și acum lucrez de acasă. Cursul de comunicare audio-vizuală pe care îl predau la U.N.A.T.C îl susțin online, așa că pot spune că m-am adaptat. Mi-e dor de interacțiunea cu studenții, la clasă, dar știu că pandemia vă trece și vom reveni la normal.

 La radioul la care lucrez s-au produs în aceasta toamnă schimbări în acționariat și asta ne-a adus o serie de proiecte noi, la care lucrăm acum, și care sper să fie bine primite de public. Tot în toamna asta am început să produc pentru Medika tv un program destinat rezolvării problemelor în familie “Academia Părinților”, o emisiune prezentată de Felicia Akkaya, psiholog, un proiect în care cred foarte tare pentru că în perioada asta avem cu toții nevoie de sprijin la nivel emoțional. Nu am timp să mă gândesc la ceea ce se întâmplă în lume pentru că am mereu mintea ocupata”, a dezvăluit fosta prezentatoare, pentru playtech.ro.

Raluca Moinau, eveniment în memoria soțului său.

Acum Raluca Moinau este bine și se bucură de toate lucrurile pe care le are, însă în urmă cu ceva timp aceasta a trecut printr-o perioadă destul de grea după moarte soțului său. Marius Ancuța s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani din cauza cancerului la plămâni. (VEZI ȘI: CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV NU RENUNȚĂ LA DOLIU NICI LA APROAPE DOI ANI DE LA MOARTEA SOȚULUI!)

Raluca Moianu a încercat să depășească momentul tragic, iar în memoria soțului său a creata Turneul ”Marius Ancuta Classic”, un turneu de snooker, una dintre pasiunile acestuia.

 „Competiția a fost înființată de cei de la Academia de snooker RST. Turneul ”Marius Ancuta Classic” se desfășoară în fiecare an, în noiembrie. Este o onoare pentru mine să pot decerna acest trofeu unor pasionați care duc visul lui Mario mai departe.

Primele doua ediții au fost câștigate de Rareș Sinca, iar anul acesta învingătorul a fost Paul Croitoru. Este cu atât mai emoționant cu cât această competiție se transmite pe Eurosport.ro, iar acest canal de sport a fost pentru Mario timp de douăzeci de ani, ca o a doua casă. Prin intermediul comentariilor lui la Eurosport a reușit să îi facă pe mulți să se îndrăgostească de snooker, a mai spus Raluca Moianu.