Îți mai aduci aminte de Julia Chelaru, fosta solistă de la Exotic? Cum arată cântăreața acum

Publicat: 12/02/2020 | 19:17

Acum 23 de ani, formația Exotic domina topurile muzicale. Julia Chelaru, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu lansau, în 1997, primul album al trupei, intitulat sugestiv „Sexxy”. Chiar dacă timpul a trecut și Julia a mai adunat câteva kilograme în plus, este la fel de sexy ca atunci.

Julia Chelaru are 43 de ani și pare că nimic nu s-a schimbat pentru cântăreață. Blondina pozează la fel de provocator ca în tinerețe și își scoate în evidență formele, prin ținutele provocatoare pe care le poartă. Fanii de pe rețelele de socializarea o apreciază, pe artistă și mereu îi lasă numeroase like-uri și comentarii pozitive.

Viața personală îi merge foarte bine. Cântăreața se iubește cu un bărbat mai tânăr, care a reușit să o cucerească la scurt timp după divorțul, de fostul soț. Julia Chelaru și John, actualul iubit, trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de doi ani și se susțin reciproc, în orice ar face. Acum cei doi încearcă să pună pe picioare un nou proiect, în domeniul gastronomiei.

„A intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine.

E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mie e perfect”, a dezvăluit Julia Chelaru într-un interviu recent.