Îți mai aduci aminte de ispita Eugenia de la Insula Iubirii? Acum are un copil și e complet transformată

Publicat: 05/03/2020 | 13:00

În sezonul 4 al Insulei Iubirii, mai multe ispite și-au făcut apariția în Thailada pentru a pune la încercare cuplurile curajoase care s-au încumetat să participe la testul vieții lor. Printre acestea s-a numărat și Eugenia, bruneta care nu prea a avut intervenții mari asupra bărbaților de la Purimuntra. 

Eugenia Rotari de la Insula Iubirii a avut, să zicem, apariții episodice în timpul show-ului de la Antena 1. Bruneta a interacționat foarte puțin cu Răzvan, partenerul lui Cati și totodată unul dintre cei mai controversați concurenți, dar și cu Gabi, concurentul care a venit în Thailanda alături de Andreea.

Cu Gabi, ispita Eugenia a schimbat cele mai multe impresii și chiar a avut intenția de a-l ajuta pe bărbat să se redescopere și să revină pe linia de plutire. Cu toții ne aducem aminte de faptul că acesta era o fire extrem de agresivă, din punct de vedere verbal. Mai mult, Gabi avea și un limbaj mai colorat și nu de puține ori a făcut-o pe ispita Eugenia să nu se simtă confortabil, în cadrul interacțiunilor avute cu aceasta.

Acum, Eugenia este complet schimbată, iar viața ei a luat o altă întorsătură. Bruneta a devenit mămică acum 1 an, iar de atunci este cea mai fericită. Pe conturile ei de pe rețelele de socializare, Eugenia postează fotografii atât cu ea și cu partenerul ei de viață, cât și cu băiețelul pe care cei doi îl au împreună. După ce l-a adus pe lume pe micuțul Sebastian Constantin, Eugenia a primit numeroase mesaje din partea internauților și a oamenilor care au urmărit-o la Insula Iubirii.