Îți mai aduci aminte de Hamude de la „Insula iubirii”? „Concurnetul perfect” iubește din nou

Publicat: 10/02/2020 | 19:54

Hamude a reușit să treacă peste suferința pe care Loredana i-a produs-o la „Insula iubirii”, iar acum a reușit să se îndrăgostească din nou. Femeia care i-a cucerit inima este o brunetă și nu seamănă deloc cu fosta iubită.

Hamude a participat la „Insula iubirii” fiind convins că nimeni și nimic nu poate distruge relația pe care o avea. Era foarte îndrăgosti și sigur că are relația perfectă. Insula i-a demonstrat contrariul, iar cea pe care o iubea a reușit să îl rănească foarte mult, când a decis să îl părăsească pentru un alt bărbat, pe  care îl cunoscuse de câteva zile.

Poreclit „concurentul perfect”, cel care a reușit să impresioneze publicul a trecut peste acea parte tristă din viața lui și a reușit să se îndrăgostească iar. După ce a fost trădat și a suferit mult din dragoste, Hamudea și-a găsit curajul să își ofere inima unei alte persoane, încă o dată.

Bruneta care l-a cucerit nu seamănă deloc cu Loredana. Se pare că pe noua iubită o cheamă Alis și a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze bărbatului. Hamude pare mai îndrăgostit ca niciodată și nu se sfiește să o arate, a posta pe rețelele de socializare imagini cu iubita și par foarte fericiți împreună.

„Sufletele pereche au nevoie de doar o singură privire… numai trei secunde să se recunoască unul pe altul. Asta mi s-a întâmplat mie fix când mă așteptam mai puțin. Sunt îndrăgostit nebunește”, a scris Hamude.

Nici Alis nu s-a lăsat mai prejos și a ținut și ea să arate câte de frumoasă este relația pe care o au. A posta și ea un mesaj impresionat în care își mărturisește sentimentele. „Nu știi niciodată când îți vei întâlni jumătate. Dar trebuie să fii pregătit pentru el. Îndrăgostită”, a scris bruneta.