Îți mai aduci aminte de Denisa de la Insula Iubirii? Cum arată acum fosta concurentă și cu cine s-a cuplat, după despărțirea de Adrian

Publicat: 27/02/2021 | 18:03

Acum 3 ani, Denisa și Adrian veneau la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Cei doi erau convinși de faptul că lucrurile vor merge conform planului făcut acasă, însă tentațiile din Thailanda au avut urmări asupra fiecăruia dintre ei. 

În prezent, Denisa de la Insula Iubirii este extrem de schimbată și se pare că după despărțirea de Adrian, cel pe care îl considera bărbatul vieții sale, și-a găsit, în sfârșit, jumătatea.

Fosta concurentă de la Antena 1 s-a cuplat cu Andrei Mureșan, un instructor de fitness care se pare că o face extrem de fericită. Dar asta nu este singura schimbare din viața Denisei, căci fosta iubită a lui Adrian s-a schimbat și din punct de vedere fizic. S-a făcut brunetă și are părul mai lung, iar spre deosebire de aspectul său de la Insula Iubirii, Denisa este, acum, mult mai feminină.

Adrian, fostul iubit al Denisei, a căzut în ispită după numai 5 ore

După ce a ajuns în Thailanda și a petrecut 24 de ore alături de iubita lui, Denisa, într-un resort de lux, a venit momentul despărțirii pentru cei doi. Ispita Maria Ilioiu a fost cea care a trebuit să-și facă rolul pentru Adrian, lucru ce i-a ieșit de minune! După numai 5 ore petrecute alături de roșcată, Adrian s-a declarat îndrăgostit și a picat în ispită, lucru ce i-a lăsat cale liberă Denisei, către inima ispitei masculine Andi.

A fost cel mai controversat personaj de la Insula Iubirii

Cunoscut pentru replica „Cluju` number one!”, Adrian de la Insula Iubiri nu are cum să fie uitat de fanii Insulei Iubirii. Concurentul din Cluj s-a făcut remarcat prin comportamentul său lipsit de orice maniere, dar și prin faptul că nu a ratat nicio ocazie de a fi așa cum este acasă! Deși se afla în fața camerelor de filmat, și-a șocat colegii atunci când a început să râgâie, să povestească despre cele mai dezgustătoare lucruri și să ofere detalii intime despre partidele de amor pe care le avea cu iubita lui, Denisa.