Îți mai aduci aminte de Dan Bordeianu? Cum arată acum fostul iubit al Adelei Popescu

Publicat: 07/01/2020 | 09:26

Dan Bordeianu a avut parte de o schimbare majoră în ultimii ani. Actorul are 44 de ani, iar de când a părasit lumea telenovelelor viața lui s-a schimbat din multe puncte de vedere. (CITEȘTE ȘI: FAMILIA INSISTĂ CA WHAT’S UP SĂ URMEZE UN PROGRAM DE TERAPIE PENTRU…)

Dan Bordeianu s-a făcut cunoscut publicului larg prin rolurile pe care le-a executat, alături de Adela Popescu, în telenovelele românești. Cei doi erau foarte iubiți de către telespectatori, de aceea când au început să formeze un cuplu și în realitate, nu doar pe micile ecrane, au fost susținuți și toată lumea se aștepta la o căsătorie. Însă drumurile celor doi s-au separat, iar Dan Bordeianu a ieșit din lumina reflectoarelor. (VEZI ȘI: MAREA BOMBĂ A FOST “DETONATĂ” DUPĂ 12 ANI! ADEVĂRUL DESPRE DESPĂRȚIREA LUI DAN BORDEIANU DE ADELA POPESCU)

Ce face Dan Bordeianu astăzi?

În ultimii ani, actorul s-a transformat destul de mult, nu mai e tânărul rebel pe care publicul îl cunoștea. El s-a retras din televiziune și s-a concentrat pe cariera lui de actor de teatru și film. Pe lângă actorie, Dan Bordeianu și-a mai descoperit și alte pasiuni: ca lucrul în lemn și gătitul. La fel ca și cariera, viața lui personală este foarte bună. Și-a găsit liniștea lângă soția și fiica lui, alături de care este fericit. Cei trei locuiesc într-o casă din Brănești, la care actorul ține foarte mult.

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos „, a spus el în 2019, conform Formula AS.