Îți mai aduci aminte de Cristi din Banat? A transmis un mesaj de Dragobete pentru toți bărbații! „Stați jos băieții, azi fetele adevărate caută un bărbat adevărat ca mine”

Publicat: 24/02/2020 | 18:45

Cristi din Banat a făcut furori cu piesa „Ca o apă cristalină” pe care a lansat-o în 2014, s-a bucurat de  o perioadă scurtă de popularita, după care a intrat într-un con de umbră.

După ce faima s-a stins, Cristi din Banat a început să își desfășoare activitatea în mediul online. Pe paginile sale de socializare postează aproape tot ce face. Își bucură fanii cu fotografii: cu teancuri de bani, cu locurile prin care merge și cu tot felul de gânduri, pe care le expune fără perdea.

Fiind un om activ în mediul online, Cristi din Banat a transmis cu ocazia zilei de Dragobete un mesaj de avertizare pentru toții bărbații. „Un mesaj pentru toți bărbații‼ Mesaj de Dragobete’? stați jos băieții’ azi fetele adevărate caută un bărbat adevărat ca mine, cu brandul mare, ruj pe buze și sala’n spate. Astea sunt bărbații de azi, stai după colț, îi speri și scuipă-n sân, zice batătear norocu fată ce mai speriat????? Pupici, la mulți ani de Dragobete????????, a scris Cristi din Banat pe pagina personală de Facebook. Postarea a fost însoțită de o serie de fotografii caraghioase.

Cine este Cristi din Banat

Cristi din Banat are 36 de ani, s-a născut la Timișoara și locuiește de ceva timp în Spania, unde cântă românilor.

A devenit celebru după ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” l-a adus în atenția publicului pe interpretul de muzică bănățeană. Mircea Badea a comentat îndelung vidoclipul  piesei  „Ca o apă cristalină”, iar peste un milion de telespectatori s-a uitat să vadă despre ce vorbeșteș. Astfel, clipul melodiei a ajuns viral, iar popularitatea lui Cristi din Banat a crescut și a fost invitat la tot felul de emisiuni.