Îți mai aduci aminte de Andreea cu „șlarfii ei”, de la Insula Iubirii? Cum arată acum și ce s-a schimbat în viața ei, după ce s-a despărțit de Gabi

Publicat: 17/12/2020 | 11:23

Andreea rămâne unul dintre cele mai haioase personaje care au venit vreodată la Insula Iubirii. Încă de la început, tânăra care s-a înscris în reality show alături de iubitul ei de la vremea respectivă, Gabi, a dat dovadă de imaturitate, dar și de faptul că nici măcar la școala vieții nu a absolvit. Anii au trecut și cu siguranță fanii emisiunii s-au întrebat măcar o dată ce anume s-a ales de ea, după încheierea filmărilor.

Au trecut 3 ani de când Andreea a participat la Insula Iubirii. Bruneta s-a înscris la emisiune alături de iubitul ei, Gabi și împreună le-au oferit telespectatorilor momente de neuitat. Dacă Gabi se lăuda cu performanțele lui sexuale, aceasta a făcut deliciul fanilor Insulei Iubirii prin numeroase replici, care mai de care mai amuzante, dar și situații dintre cele mai penibile.

Cu toate acestea, Andreea a câștigat simpatia oamenilor care, în felul ei, au văzut-o haioasă și copilăroasă. Anii au trecut, iar acum, Andreea se afișează în social media tot singură, pesemne că încă nu a reușit să-și găsească jumătatea.

Mai mult, fosta concurentă de la Insula Iubirii postează și numeroase clipuri și fotografii cu animale, dar și multe alte lucruri amuzante, pentru prietenii care o urmăresc în mediul online.

Replica ei a devenit virală

Andreea a interacționat, în Thailanda, cu mai multe ispite, printre care și Raul Popa, considerat cel mai matur dintre ispitele masculine. În timp ce stăteau la povești, Andreea l-a întrebat pe Raul dacă îi plac „șlarfii” ei. Într-o notă de ironie, ispita masculină a întrebat-o, din nou, ce anume trebuie să-i placă, mai, mai poate își corectează greșeala. Cu toate acestea, Andreea a continuat să-i repete lucruri legate de „șlarfii” ei, iar fanii Insulei Iubirii au generat numeroase meme-uri referitoare la replica amuzantă a fostei concurente.