Îți mai aduce aminte de Aurel de la Insula Iubirii? Cum s-a schimbat și ce meserie are acum

Publicat: 16/12/2020 | 18:44

Aurel de la Insula Iubirii rămâne unul dintre cele mai controversate personaje din reality show-ul care a cuplat și a despărțit numeroase perechi, în Thailanda. Cu siguranță mulți se întreabă ce anume face acum Aurel și cu ce se ocupă, dar și cum arată.

A demonstrat în repetate rânduri că îi plac femeile și infidelitatea este punctul lui forte. A înșelat, pe rând, iubitele alături de care a venit la Insula Iubirii, respectiv pe Alexandra și mai apoi pe Diana, dar a ajuns să înșele și ispitele și să alerge din floare în floare.

Anii au trecut, însă se pare că Aurel de la Insula Iubirii nu s-a schimbat prea mult, cu excepția a câteva kilograme în plus, pe care le-a acumulat între timp.

Fostul concurent de la Antena 1 s-a angajat la o firmă de curierat, iar în viața amoroasă se pare că nu s-au schimbat prea multe lucruri, ori acum îi place să fie extra secretos, căci pe rețelele de socializare, Aurel de la Insula Iubirii nu se afișează cu nicio femeie.

Mai mult, activitățile sale preferate rămân ieșirile în oraș și distracțiile cu prietenii, după cum ne-a obișnuit deja în celebrul show de la Antena 1.

Aurel a stârnit controverse la Insula Iubirii, dar și în Capitală

La un moment dat, oamenii vorbeau pe unul dintre grupurile de fani ale Insulei Iubirii că Aurel ajunsese că ceară brichetă pentru a-și aprinde o țigară, în stațiile tramvaiului 41 din Capitală. Chiar dacă a rămas la fel și tot distracția este viața lui, Aurel de la Insula Iubirii se pare că nu s-a mai afișat în spațiul public alături de domnișoare și se bucură din plin de viața de burlac.