Îți dorești un abdomen plat? Carmen Brumă îți spune cât te costă să-ți îndeplinești visul

Publicat: 15/06/2020 | 16:39

Îți dorești un abdomen plat? Acum ai ocazia să-ți îndeplinești visul deoarece Carmen Brumă lansează un program unic în România!

Programul este adresat celor care vor să scape de kilogramele, dar au puțin timp la dispoziție.Vedeta a lansat luni ”Abdomenul de urgență by Carmen Brumă”, un program de 3 săptămâni ce impune un regim alimentar și 5 videouri cu antrenamente la domiciliu, la un preț promoțional, de 43 lei!

Și, cine să dea sfaturi mai bune pentru o siluetă de vis dacă nu… Carmen Brumă, care are un corp senzațional! (CITEȘTE ȘI: BUCUREȘTENII S-AU FRECAT LA OCHI! CUM A IEȘIT CARMEN BRUMĂ DIN CASĂ, ÎN PLINĂ PANDEMIE)

“Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara: un abdomen plat, o supersiluetă de plajă și să dărâme mituri încă existente conform cărora trebuie să faci mii de abdomene zilnic pentru a scăpa de burta inestetică. Ideea acestui program mi-a venit în timpul stării de urgență, l-am creat în acea perioadă și l-am filmat imediat după terminarea primei etape de restricții, cu respectarea exactă a regulilor de distanțare socială (inclusiv cea conform căreia este interzisă formarea unui grup mai mare de 3 persoane care nu aparțin aceleiași familii)”, mărturisește Carmen Brumă.

Ideea principală a programului este ca în cele 3 săptămâni să respectați cele 3 mese pe zi, recomandate de Carmen, dar și exercițiile fizice.

“Programul meu  Abdomenul de urgență te învață să faci sport acasă, fără accesorii suplimentare, să-ți implementezi niște obiceiuri alimentare sănătoase, care te vor ajuta să-ți menții greutatea pe termen lung. M-am străduit să le ofer celor interesați soluția ideală, rapidă, sănătoasă și accesibilă pentru a obține abdomenul mult visat. 

Acest program, care cuprinde 3 săptămâni de dietă și 5 video-uri cu antrenamente săptămânale pentru acasă, te pune rapid într-o formă fizică mult mai bună, astfel încât să fii mândră de corpul tău atunci când mergi la plajă sau în orice altă împrejurare din viața ta în care vrei să arăți trăsnet. Nu depinzi de o sală de sport, nu cheltuiești mulți bani și nu-ți dai programul zilnic peste cap. Tot ce trebuie să faci este să mănânci cele 3 mese zilnice din program și să-ți găseșți 20 de minute (plus încălzirea și stretching-ul) pentru exercițiile pe care ți le arăt eu pas cu pas în materialul video.    

Am constatat de-a lungul timpului că femeile, atunci când se apropie vara, simt nevoia de o pregătire specială a corpului. Multe dintre ele sunt de-a dreptul speriate  atunci când se gândesc că trebuie să se dezbrace în costum de baie pentru că au acumulat niște kilograme în perioada de carantină sau de sărbători și nu sunt mulțumite de aspectul lor fizic. Programul Abdomenul de urgență by Carmen Brumă poate fi achiziționat de pe site-ul meu www.carmen-bruma.ro și este unic în România!”, a mai spus vedeta.

Ce crede Mircea Badea despre ipostazele sexy în care se fotografiază Carmen Brumă

Carmen Brumă și-a uimit fanii cu ipostazele sexy în care s-a fotografiat. Vedeta a apărut îmbrăcată sumar, cu posteriorul la vedere. Dacă unii fani au criticat-o, alții au admirat curajul vedetei și au felicitat-o pentru felul în care arată. Ei bine, mai sunt și alți fani care s-au întrebat dacă este sau nu deranjat Mircea Badea de fotografiile ei. (VEZI ȘI: SCANDALOS! CUM A REACȚIONAT MIRCEA BADEA DUPĂ CE A AFLAT CĂ SOȚIA CARMEN BRUMĂ A FOST LA CUMPĂRĂTURI LA ORA 7:50)

„Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă.  Nu percep nici un fel de schimbare de atitudine din partea mea. Pozez în costume de baie de foarte mult timp. Sunt o femeie care se simte bine în corpul ei şi care are o meserie care presupune şi acest gen de expunere pe care o consider necesară atunci când vinzi programe de slăbit şi transformare corporală”, a povestit Carmen Brumă pentru Click!.