Îți dau lacrimile! Scrisoarea sfâșietoare a unei eleve din Vaslui pentru primar: ”Vă rog cu toată ființa mea!”

Publicat: 07/05/2020 | 07:03

Este, de-a dreptul, emoționant ce i-a scris o fetiță din județul Vaslui primarului localității Șuletea, își duce gruel trai. Eleva i-a cerut acestuia un telefon, pentru a putea susține cursurile online. (CITEȘTE ȘI: COVID-19 A UCIS UN SALVATOR! MESAJUL SFÂȘIETOR AL COLEGULUI DE LA ISU: ”DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR”)

Scrisoarea a devenit virală pe internet, prin emoția scursă în cele câteva rânduri pe care micuța le-a compus de una singură, scrie observator.tv. Este, practic, o lecție de viață pentru oricine. Fetița îi cere primarului să-i cumpere un telefon sau, dacă nu, să i-l împrumute, pentru o perioadă, pe al lui.

NU RATA: MESAJUL SFÂȘIETOR AL SIMONEI GHERGHE: ”DRUM LIN, MAMAIE…”

”Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să-mi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponibil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia, vă voi aduce numaidecât banii”, a scris Gabriela, elevă în clasa a șaptea.

Primarul a fost impresionat de scrisoare. Cum a reacționat

Ea provine dintr-o familie modestă, fără bani, astfel că nu poate să cumpere un telefon. Pentru a fi prezenți la lecțiile online, ea și frații săi folosesc pe rând un telefon sărăcăcios și cu ecranul spart.

Micuța nu a spus nimănui despre intenția pe care a avut-o pentru a nu râde colegii de ea, dar nici părinților, pentru a nu o certa. (VEZI AICI: ANDRA, MESAJ SFÂȘIETOR DE ZIUA MAMEI SALE: “CÂTĂ GRIJĂ A AVUT DE MINE SI DE FRAȚII MEI….”. ELENA MIHAI A IZBUCNIT ÎN PLÂNS)

Impresionat de povestea ei, primarul localității Șuletea a urcat pe pagina sa de socializare scrisoarea în mod anonim, iar postarea a devenit virală. Astfel, mai multe persoane din țară și din afară au decis să o ajute pe tânără. Chiar primarul a plecat să-i cumpere telefon micuței.