Îți dau lacrimile! Scrisoare trimisă de Mia, o fetiță de 6 ani din Italia, către carabinieri. Ce le-a cerut micuța

Publicat: 26/03/2020 | 10:56

Jurnaliștii din Italia au prezentat o scrisoarea emoționantă pe care Mia, o fetiță de doar 6 ani, a expediat-o către sediul poliției din Torino. Micuța le-a cerut carabinierilor să aresteze cât mai rapid virusul COVID-19, care nu îi dă voie să iasă din casă din luna februarie.

VEZI AICI: DRAMA UNUI ȘOFER ROMÂN DIN ITALIA. “NU MI-AM VĂZUT FAMILIA DIN 8 MARTIE!” CE A FĂCUT CÂND A AVUT PRIMELE SIMPTOME DE CORONAVIRUS

Mia este elevă în clasa pregătitoare și îi este dor de colegii de școală. Aflată acasă, desenează curcubee, la fel ca și ceilalți copii din Italia. În urmă cu două zile, poliția a primit o scrisoare din partea ei, redactată pe o foaie de caiet de matematică.

Bună. Mă cheamă Mia și am 6 ani. Locuiesc la Torino și ultima oară când am ieșit din casă a fost când am mers la școală și la cercetași. Era februarie. Voi, polițiști și carabinieri, arestați coronavirusul. Vreau să mă întorc la joacă, cu prietenii mei. Vă mulțumesc pentru ceea ce faceţi”, este mesajul transmis de micuță.

COVID-19. Cum încearcă unii români să fenteze restricțiile de circulație: un bărbat și-a scos peștișorul de acvariu în pungă la plimbare, altul își plimba pisica la 30 de kilometri de oraș

COVID-19 a ucis, deja, 7.503 persoane în Italia

Altfel, pentru a patra zi, numărul cazurilor actuale de coronavirus a scăzut în Italia: 3.491 în ultimele 24 de ore, marţi erau 3.612 cazuri; este în scădere şi numărul deceselor dar rămâne încă mare: 683 într-o zi, cu o zi înainte fiind 743. În total, au murit 7.503 persoane, o cifră înspăimântătoare, scrie La Repubblica.

NU RATA: CE TRAGEDIE! O INFIRMIERĂ DIN ITALIA S-A SINUCIS DUPĂ CE A AFLAT CĂ ESTE INFECTATĂ CU CORONAVIRUS. “NU ERA SUPRAVEGHEATĂ!”

Persoanele vindecate, potrivit datelor Protecţiei Civile, într-o zi au fost 1.036, în total fiind 9.362.

De la începutul epidemiei, numărul total al celor infectaţi, morţi şi vindecaţi este de 74.386, anunță news.ro.

Datele despre criza de coronavirus pentru ziua de miercuri au fost anunţate de directorul operativ al Departamentului Protecţiei Civile, Luigi D’Angelo.