Îți dau lacrimile! Fiicele își vizitează mama infectată cu virusul COVID-19: ”Nu ești niciodată singură. Te îngrijesc îngeri păzitori!”

Publicat: 24/04/2020 | 09:49

Este prima vizită permisă la un pacient infectat cu noul coronavirus. S-a întâmplat într-un spital din Israel, dar pașii urmați se fac după un protocol strict. (CITEȘTE ȘI: Apelul medicului Virgil Musta către români: ”Faceți asta doar în aglomerație!”)

Spitalul Ichilov din Israel este primul centru medical din lume în care rudele bolnavilor de coronavirus sunt lăsate să le viziteze, anunță antena3.ro.

NU RATA: Scrisoarea unei paciente asimptomatice, de pe patul de spital: ”Nu înțeleg de ce…”

Imaginile au fost făcute publice pe contul oficial al Ambasadei Israelului din România, iar în videoclip este prezentat momentul când o bolnavă de 74 de ani, aflată în stare gravă, este vizitată de rude. Două dintre fiicele ei o vizitează: una de afară, iar cealaltă dinăuntru.

Premieră mondială într-un spital din Israel

Spitalul Ichilov din #Israel este primul centru medical din lume care permite pacienților #COVID19 în stare gravă să fie vizitați de familie ???????? Echipate corespunzător, rudele îi pot vizita, le pot vorbi ori își pot lua rămas-bun de la cei dragi de pe paturile de terapie intensivă. Cum alini suferința cuiva drag? Cu o mângâiere, cu o încurajare?VIDEO: איכילוב – המרכז הרפואי ת״א | החדשות – N12

Publicată de Ambasada Israelului în România pe Joi, 23 aprilie 2020

Mesajul italiencei care și-a pierdut tatăl

O italiancă a trait pe pielea ei durearea de a-și pierde tatăl și a postat, pe pagina de socializare, un clip în care povestește drama.

AFLĂ ȘI: ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ROMÂNI. ÎN CE CONDIȚII VOM PUTEA CIRCULA PE STRADĂ, DUPĂ 15 MAI. “MĂSURA SE APLICĂ TUTUROR CETĂȚENILOR!”

”Nu aș fi vrut să fac niciodată acest video, dar vreau să spun că au murit rudele noastre au murit singure. A murit tata, nu am putut să-i fiu alături, nu am putut să o îmbrățișez pe mama, pe prietena mea, pe nimeni! Am trăit această durere singure! Singuri ca niște câini!

Așa sfârșim toți! Vă vor lua rudele și nu le veți mai vedea! Înțelegeți că trebuie să stați în casă!? În timp ce eu vorbesc cu voi, pe sub balconul mamei mele sunt oameni care se plimbă! Stați acasă! Stați acasă!!!”, spunea femeia într-un clip făcut public pe Facebook.