Îți dau lacrimile! Ce scrisoare a primit un medic din Capitală, izolat în spital, de ziua lui de naștere

Publicat: 16/04/2020 | 15:51

Îți dau lacrimile! Ce scrisoare a primit un medic din Capitală, izolat în spital, de ziua lui de naștere. Cu siguranță nu se aștepta la un asemenea gest emoționant.

Gheorghe Gică este medic ginecolog la un spital din Capitală. În plină pandemie de coronavirus, bărbatul a ales să se izoleze de soția și fetița lui pentru siguranța lor. Zi de zi, medicul este aproape de pacientele sale și se asigură că lucrurile decurg așa cum trebuie.

Astăzi, însă, va fi prima zi de naștere pe care Gheorghe o va petrece departe de familia lui. Însă… soția lui s-a gândit să îi facă o surpriză pe care nu o va uita vreodată. Maria i-a trimis soțului ei o scrisoare emoționantă: ”Dacă nu am putut fi aproape, i-am trimis o scrisoare cu gândurile mele la spital”, a spus Maria pentru CANCAN.RO.

Mai jos, redăm textul scrisorii:

„La mulți ani, iubitule!

Ești un om minunat, „doctor de minuni”, zi de zi faci atâtea familii fericite aducând zâmbete pe buze și fericire în suflete.

Zi și noapte ești în prima linie. Oricând îți sună telefonul, tu răspunzi. Oricând ești chemat la spital, tu te duci. Pentru că devotamentul nu ține cont de lumină sau de întuneric, ci doar de pasiune și de credință.

Sunt convinsă că toate pacientele tale însărcinate îți mulțumesc pentru dedicare, dar eu vreau să-ți spun că-ți înțeleg sacrificiul și când va fi suficient de mare, am s-o ajut și pe fetița noastră să-l înțeleagă.

Fiece aniversare a ta care-a trecut ne-a adus noi forme de fericire – și fie ca orice an ce va veni să ne aducă bucurii și mai mari. Acum, însă, sărbătorim la distanță.

Trăim vremuri de neimaginat, totul pe lume se schimbă. Dar nu și dragostea mea pentru tine…

La mulți și fericiți ani!

Soția ta❤️”, a scris Maria.

Gheorghe și Maria