Îți dau lacrimile! Ce mesaj au transmis colegii lui Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a sinucis

Publicat: 20/02/2020 | 18:02

Îți dau lacrimile! Ce mesaj au transmis colegii lui Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a sinucis miercuri dimineața după o ceartă cu soția.

Daniel Dumitrescu, agent de Poliție al IPJ Suceava, a fost găsit fără suflare în dormitorul locuinței sale, miercuri dimineața. Îngrijorați de faptul că Daniel nu a venit la serviciu și nici nu răspundea la telefon, colegii lui au mers la el acasă.

Aceștia au avut un șoc! L-au găsit pe tânărul de 28 de ani spânzurat cu o cravată. Colegii agentului de poliție au transmis un mesaj sfâșietor, după dispariția fulgerătoare a lui Daniel.

”Îţi cerem un singur lucru… să ne aştepţi, vom veni cu toţii, mai devreme sau mai târziu. Îţi vom prelua misiunea şi o să îţi dăm raportul cu rezultatele noastre atunci când ne vom revedea. Sper să nu ne facem de ruşine, dragul meu camarad. Sper sa îţi aduc veşti despre o lume mai bună, mai sigură, despre dragoste şi armonie, aşa cum ai visat tu. Îţi mai cer un favor, dragul meu coleg… să ne mai aştepţi puţin, avem si noi câteva datorii de achitat faţă de cetăţeni”, a scris pe Facebook Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În urmă cu doar câteva luni, Daniel Dumitrescu se căsătorise cu aleasa inimii sale. Cei doi s-au întors, recent, din luna de miere. Se pare că marți seara, tânărul s-a certat cu soția lui, iar ea ar fi ales să petreacă noaptea la părinții ei, în comuna Marginea.

Răvășit de situație, Daniel s-a plimbat în acea noapte pe străzile din muncipiul Rădăuți și a trimis mesaje de adio tuturor apropiaților.