Îți dau lacrimile! Ce face acum mama Aurei Ion, la șase ani de la moartea fiicei sale

Publicat: 29/02/2020 | 17:24

Îți dau lacrimile! Ce face acum mama Aurei Ion, la șase ani de la moartea fiicei sale. Femeia muncește zi și noapte!

Șase ani s-au împlinit de la tragicul accident aviatic din Munții Apuseni: Aura Ion, studentă la Medicină, și pilotul Adrian Iovan și-au pierdut viețile în condiții groaznice. Au fost localizați după prea multe ore, iar echipele de intervenție nu au mai avut ce face. Aura a fost înmormântată în Cimitirul Ghencea, cu onoruri militare, fiind condusă pe ultimul drum de sute de oameni cu lacrimi în ochi.

După pierderea suferită, mama Aurei Ion și-a concentrat toată atenția asupra asociației pe care a înfiinațat-o în memoria fiicei sale, cu scopul de a da o șansă în viață copiilor săraci. Femeia croșetează diferite lucruri și vinde mărțișoare. Cu banii adunați cumpără cadouri pentru copiii sărmani. (CITEȘTE ȘI: CE A APĂRUT LA MORMÂNTUL EROINEI DIN APUSENI, AURA ION)

Mama Aurei Ion luptă pentru asociația pe care a înființat-o

Recent, o femei din București a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant în care povestește cum a întâlnit-o pe mama Aurei Ion.

„Chiar în fața zonei cu hot-dog, mi-a atras atenția un stand cu mărțișoare, care avea alături un benner. Citesc în grabă și aflu că este vorba despre Asociația „Aura Ion”. Vă mai amintiți de tânăra care a pierit acum șase ani în accidentul aviatic din Apuseni, alături de pilotul Adrian Iovan? Familia sa a înființat o asociație pentru oferirea unei șanse la educație copiilor sărmani. M-am gândit că, dacă tot trebuie să cumpăr mărțișoare, măcar să fac și eu un gest frumos. Am luat zece inimioare drăguțe și am dat să plec, felicitând-o pe doamna de la stand pentru inițiativă.