Îți dau lacrimile. Ce a pățit Erno Varga în timp ce cânta pe scena de la Românii au Talent! Acel moment al show-ului de la Pro TV nu a fost observat

Publicat: 10/02/2020 | 12:26

Erno Varga, un orădean de 31 de ani, a impresionat o țară întreagă, după ce s-a înscris la “Românii au talent”. El i-a făcut pe mulți să plângă cu vocea lui divină, însă, numeroși telespectatori nu au observat ce a pățit tânărul în timp ce cânta pe scena show-ului de la Pro TV. Și prezentatorii emisiunii, și jurații, dar și cei prezenți în sală au fost profund emoționați de prestația lui, iar Andi Moisescu a fost cel care i-a acordat primul Golden Buzz din noul sezon.

Citește și: Fabulos! Experiența unică trăită de Gennady în România cu 45 de ani înainte să urce pe scena de la Românii au talent, unde a primit Golden Buzz

Ce i s-a întâmplat lui Erno Varga în timp ce performa la “Românii au talent”

Înainte să apese butonul auriu, Andi Moisescu l-a întrebat pe Erno Varga ce a pățit în timp ce cânta. Și asta pentru că… juratul s-a numărat printre puținii oameni care au remarcat gesturile tânărului făcute cu puțin timp înainte să își încheie numărul spectaculos – le puteți vedea în galeria foto a articolului.

“Erno! Pot să te întreb ceva? Ai făcut niște semne la final, ce ai vrut să zici?”, a spus Andi Moisescu înainte să-i dea tradiționalul Golden Buzz, care l-a trimis pe tânărul orădean direct în Semifinalele ale show-ului “Românii au talent”.

Erno Varga i-a mărturisit că nu și-a auzit foarte bine vocea în timp ce cânta… cel mai probabil din cauza unei mici defecțiuni a căștii pe care o avea în ureche, așa cum folosesc toți artiștii atunci când urcă pe scenă.

“Da… Când cântam cu vocea, auzeam glasul meu, dar nu foarte bine cu (n.r.: arată spre casca din ureche), nu știu de ce”, i-a explicat Erno Varga juratului emisiunii de la Pro TV.

“Deci, dacă tu ai cântat așa fără să fi auzit corect și ai cântat așa… Mă întreb cum cânți dacă te auzi?!”, a reacționat Andi Moisescu.

Citește și: Legătura dintre Erno Varga, concurentul de la Pro TV, și celebra Vulpiță de la Antena 1

Erno Varga, cunoscut pe Internet după ce a fost filmat în timp ce cânta la pian

În vara anului trecut, Erno Varga a devenit cunoscut pe rețelele de socializare, după ce un trecător l-a filmat în timp ce cânta într-un parc la un pian.

“Ne plimbam prin Oradea și, dintr-o dată, ne-a atras atenția o muzică magică. Ne-am apropiat și am descoperit un tânăr în șlapi ce canta la un pian în parc.
Am fost fermecați de muzica lui. Am descoperit că provine de la casa de copii și lucrează ca spălător de vase. Nu are educație muzicala și nici prea multă formală.
Dar ce cântă e FENOMENAL!” este mesajul scris de Tudor Maxim pe pagina lui de Facebook, unde a urcat clipul de mai jos.

Ne plimbam prin Oradea și dintr-o dată ne-a atras atenția o muzică magică.Ne-am apropiat și am descoperit un tânăr în șlapi ce canta la un pian în parc.Am fost fermecați de muzica lui. Am descoperit că provine de la casa de copii și lucrează ca spălător de vase.Nu are educație muzicala și nici prea multă formală.Dar ce cântă e FENOMENAL!

Publicată de Tudor Maxim pe Vineri, 24 august 2018

Erno Varga, interviu emoționant înainte să urce pe scena show-ului de talente de la Pro TV

La scurt timp după ce a devenit viral pe Internet, Erno Varga și-a spus povestea impresionantă de viață în cadrul unui interviu cu extrem de emoționant. El a vorbit despre grutățile prin care a trecut și relația defectuasă pe care a avut-o cu mama sa.

“Am avut șocuri, că, uite, m-am acomodat aici și uite acum iar mă tot mută din centru în centru. De la Jibou la Șimleu Silvaniei, că ea a stat în Sălaj, după aceea maică-mea s-a mutat în Turda și tot așa. Pe mama o iubesc, o simpatizez, mi-e dragă, dar să nu se mai bage, că mi-e frică. Să nu se mai bage în viața mea.

Am fugit mult timp și mi-am ascuns numele de ea și nu voiam să fac de rușine restaurantul (n.r.: locul în care muncește), mai ales că eram și eu un prăpădit, deci nu am fost băiat cuminte. Nu am fost un exemplu pentru societate, deși au fost mulți psihologi care au încercat să mă îndrepte, să mă integreze în societate și eram foarte dezinteresat de persoana mea, având în vedere șocurile alea și traumele pe care le-am avut”, a povestit Erno în cadrul interviului oferit jurnaliștilor de la Digi24.