Îți amintești de Răzvan de la Insula Iubirii, personajul care a fost ținta glumelor tuturor? Ce face în prezent și cu ce se ocupă

Publicat: 04/02/2020 | 08:57

Răzvan de la Insula Iubirii a venit în Thailanda alături de Cati și deși relația celor doi prezenta probleme încă de la început, au considerat că marele test va mai rezolva câteva din ele. Cu toate acestea, finalul a fost unul neașteptat, iar cei doi, deși au plecat separat din Purimuntra și Minitel, la scurt timp, în România, s-au împăcat. 

Răzvan, cel mai controversat personaj de la Insula Iubirii nu poate fi deloc uitat prea ușor. După ce s-a împăcat cu iubita lui, Cati, la întoarcerea în România, cei doi s-au despărțit la scurt timp, iar de atunci, toată lumea se întreabă ce anume mai face Răzvan și cu ce a ajuns să-și ocupe timpul. Dacă fosta lui parteneră, Cati și-a refăcut viața, se pare că pentru Răzvan, o relație serioasă nu este deloc ceea ce ar avea acum nevoie. Din contră, căci fostul concurent de la Insula Iubirii „o arde” tot de unul singur.

La scurt timp de la participarea la Insula Iubirii, Răzvan și-a încercat norocul în muzică. A lansat melodii destul de obscene, tratate sub formă de glumă de către oamenii care le-au ascultat. Nu a mers, așa că s-a gândit să se reorienteze. Știm cu toții că lui Răzvan nu îi place munca deloc, așa că nu este de mirare faptul că, în prezent, nu se ocupă cu nimic. Îi place să fie „șmecheraș”, însă banii nu cresc în copaci. Sau, cel puțin…așa credem noi.

Pe contul lui de Facebook, Răzvan lasă tuturor de înțeles că trăiește ca un rege, dar nu oferă niciodată detalii despre existența vreunui job sau, cel puțin, a vreunei preocupări care i-ar putea aduce un venit.