Ispita de la „Insula iubirii”, în impas. „Fostul” îi cere înapoi Rolex-ul de 16.000 €

Publicat: 29/01/2020 | 22:56

Sexy-bruneta din celebrul show TV difuzat de Antena 1, – vestită și pentru replica: ”Eu nu ies din casă fără 1.000 de euro!”  – se află în centrul unei mari controverse amoroase. Bianca Pop și iubitul au decis să își spună definitiv ”Adio”, dar se pare că despărțirea nu s-a produs într-un mod amiabil. ”Fostul” îi cere înapoi Rolex-ul de 16.000 de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU S-A ÎNTOVĂRĂȘIT ÎN CLUB CU UNUL DINTRE TEMUȚII LIDERI AI CLANULUI CARAN!)

Sexoasa brunetă Bianca Pop a început noul an cum nu se poate mai prost. Ispita de la „Insula iubirii” a decis să se despartă de tânărul Claudiu, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. (NU RATA: CÂȚI BANI AVEA, DE FAPT, ÎN GEANTĂ BUNĂCIUNEA CARE A DECLARAT CĂ NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €!)

”Divorț” cu scântei

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în ultima perioadă, între cei doi ar fi apărut tot felul de divergențe, care au stat la baza mai multor momente extrem de tensionate. Astfel că, atunci când bruneta ar fi simțit că nu mai este fericită alături de tânărul afacerist, a luat decizia de a pune capăt relației.

Bianca și Claudiu s-au spus definitiv ”Adio”

Din câte se pare, ”divorțul” nu s-a produs pe cale amibilă. Și asta pentru că, ispita s-a trezit într-o mare controversă. Conform surselor noastre, „fostul” i-a cerut să îi înapoieze cadourile.  Mai exact, bărbatul ar vrea înapoi ceasul Rolex, pe care i l-a făcut cadou în urmă cu ceva timp și pentru care ar fi scos din buzunar aproximativ 16.000 de euro. (VEZI ȘI: AM FOTOGRAFIAT-O TOPLESS LA PISCINĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”!)

”S-au certat și s-au despărțit definitiv! Bianca nu mai era fericită în această relație și a decis să pună punct. Între ei au existat mai multe certuri. Bărbatul tot îi reproșa că a fost cu Ciprian Pian. Bianca a decis să plece de la Brașov”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul brunetei.

„Fostul” îi cere brunetei înapoi Rolex-ul de 16.000 €

Sexoasa brunetă a făcut avort

Frumoasa brunetă de la “Insula Iubirii” a vorbit, recent, fără menajamente, despre unul dintre cele mai grele episoade din viața ei. La începutul anului trecut, Bianca Pop a rămas însărcinată, iar, la scurt timp, a recurs la un gest uluitor. Bruneta a făcut avort după ce și-a dat seama că iubitul ei nu este pregătit pentru această relație.

”Eu în ianuarie am rămas însărcinată cu Claudiu. Și am făcut avort medicamentos. Am făcut asta pentru că noi suntem împreună de trei ani și el nu a fost în stare să își asume această relație și s-a speriat”mărtursirea Bianca, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)