„Ispita” care nu ieșea din casă fără 1.000 € s-a cuplat cu „ex-ul” Pamelei de România și…

Publicat: 26/06/2020 | 12:14

Cuplu-bombă în showbiz! Controversata ispită de la ”Insula Iubirii” s-a anturat cu ex-iubitul Simonei Trașcă. După ce a avut o dispută cu o altă fată celebră de oraș, pentru că aceasta se cuplase cu „fostul” ei, Bianca Pop a apelat la aceeași ”manevră” și i-a ”suflat” iubitul celebrei blondine. CANCAN.RO, vă prezintă imagini și detalii în exclusivitate.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în în posesia unor imagini și amănunte incendiare legate de viața sentimentală a controversatei „ispite” Bianca Pop, bruneta care se lăuda că nu iese din casă fără 1.000 de euro. (NU RATA: BIANCA POP ȘI-A ARĂTAT ZONELE INTIME ÎNTR-UN LIVE PE INSTAGRAM. INTERNAUȚII AU JIGNIT-O)

Conform informațiilor care ne-au parvenit, de ceva timp, fosta „ispită” de la ”Insula Iubirii” s-ar fi anturat cu fostul Simonei Trașcă. Surprinzător este faptul că această ”combinație” a ieșit la iveală la scurt timp după ce bruneta a fost implicată într-o mega-dispută cu o renumită fată de oraș, pe care o acuza că s-a cuplat cu fostul ei partener.

Fotografie intimă

Din câte se pare, după o noapte romantică, bruneta și noul ei partener, care s-a iubit cu Simona Trașcă până acum ceva timp, s-au imortalizat într-o ipostază inedită. În fața oglinzii, cei doi s-au fotografiat mai mult dezbrăcați decât îmbrăcați. Ex-ul ”Pamelei de România”, în ”costumul lui Adam”, iar controversata brunetă într-o lenjerie extrem de sexy. Din câte se pare, chiar tânărul a fost cel care a înregistrat momentul intim. (VEZI ȘI: CUM A APĂRUT “ISPITA” CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 DE EURO PE UN SITE DE ESCORTE)

Bianca Pop s-a ”anturat” cu ex-ul Simonei Trașcă

Bianca Pop, spectacol trist

În urmă cu câteva zile, Bianca Pop a fost protagonista unor momente de-a dreptul uluitoare. Aflată într-o stare extrem de euforică, controversata brunetă a fost dată afară dintr-un restaurant din Capitală, iar asta a fost, consideră ea, jignirea supremă. S-a înfuriat și a folosit un vocabular indecent, la scurt timp după a părăsit locația. Taifun a fost la gura Biancăi: a înjurat, a amenințat, în timp ce povestea internauților pățania ei.

Taximetristul, care a avut ”norocul” de a o avea clientă cu siguranță va păstra ”vie” amintirea unei curse nebune. Scenele cu limbajul folosit de Bianca Pop sunt uluitoare.”Am card, n-am cash, fu@#$@ În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă#$%… Mamăăăă, ce nervi am! Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am!”,a spus Bianca, în timp ce își clatină capul, pentru că mușchii gâtului nu o prea ajutau. (DETALII AICI)

Bianca Pop, una dintre cele mai controversate tinere din showbiz

Replica virală a Biancăi Pop!

În urmă cu ceva timp, Bianca Pop anunța, mândră de ea, că nu iese în oraș fără 1.000 de euro pe card.”Vreau să-mi deschid niste afaceri. La o femeie, dacă vrei să vezi calitatea ei trebuie să te uiți la încălțăminte, dacă pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă. Trebuie să vă uitați și la manichiură, astea spun tot despre o femeie. Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetara. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro? Mie îmi intră banii săptămânal, dar nu mă laud.

Dacă am o prezentare pe podium sau trebuie să merg la o nuntă ca dansatoare pornesc de la 1.000 de euro. Mai puțin de atât nu mă deranjez. Dacă e nevoie să fac un live dintr-un magazin sau ceva, fac și pentru oameni modești și le iau 300 de euro ca să le arăt ce înseamnă numele meu, iar ulterior trebuie să-mi dea minimum 500 de euro pe lună.

La o nuntă, dacă mă vrei o oră, îmi dai 1.000 de euro, dar dacă vrei toată noaptea cer bani mulți ca lăutarii, ca Florin Salam. Prezența mea se plătește bine, anunța Bianca Pop.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.