Își va pierde toți fanii după asta! Ireal cu ce partid politic a votat Tataee de la BUG Mafia, la fiecare alegeri

Publicat: 12/02/2020 | 10:35

Îl cheamă Vladimir Irimia, însă fanii s-au obișnuit cu nickname-ul de scenă – Tataee. Artistul a lansat hit după hit, de-a lungul timpului, cu BUG Mafia, ”rupând” topurile, iar la un moment dat s-a decis să părăsească România și s-a mutat, împreună cu familia, în Spania.

Tataee locuiește în Barcelona, alături de soție și de cei doi copii, însă nu s-a desprins 100% de țară. Urmărește cu mare interes viața politică de pe plaiurile dâmbovițene și chiar are un partid preferat. Da, Tataee de la BUG Mafie nu refuză votul și este prezent la urne atunci când au loc alegeri, iar cine credea contrariul s-a înșelat. Tataee, după cum spune chiar el, este implicat activ și nu se ferește să-și spună opiniile. Artistul a fost invitatul lui Micutzu, iar cei doi s-au conversat pe mai multe teme, subiectul ”politică” neavând cum să lipsească.

”Nu mă consider o eminență, dar cât de cât mă duce capul”, spune Tataee de la BUG Mafia. ”Sunt socialist, cred că oamenii care fac mai mulți bani ar trebui să plătească impozit un pic mai mult decât cei care fac mai puțini bani. Asta cred eu. Este opusul meseriei mele liberale, dar asta cred și asta am crezut dintotdeauna. (…) Asta simt în continuare. Dar n-am putut s-o votez pe Viorica (n.red. – Dăncilă). Și Ponta m-a dezamăgit. Toți sunt exact la fel, stai liniștit, i-am cunoscut personal pe mulți. Nu dau nume, dar wow! Aș fi votat USR, în primul tur l-am votat pe Dan Barna. Deși sunt pesedist. Dar l-am votat pe Barna, nu puteam să o votez pe Viorica. Sunct socialist, dar votez cu PSD, dacă nu e altul socialist ce să fac? Stai liniștit, că nu-mierd fanii. Și, dacă-i pierd, să fie sănătoși, înseamnă că nu erau fani”, a mai spus Tataee de la BUG Mafia în discuția online pe care a avut-o cu Micutzu.