Își sacrifică fericirea pentru fiica lor! Ce planuri au Oana Roman și Marius Elisei de Crăciun și Revelion

Publicat: 18/12/2019 | 15:33

Nu mai formează un cuplu, dar Oana Roman și Marius Elisei au decis să facă sărbătorile împreună… de dragul fiicei lor! Și asta pentru că, ei au decis că fericirea Isabelei este mult mai importantă în comparație cu a lor. Fosta prezentatoare a dezvăluit astăzi ce planuri au atât de Crăciun, cât și de Revelion.

Citește și: Nu e banc! Oana Roman, fotografiată în lenjerie intimă. A luat-o „razna” după anunțul despărțirii de soțul ei?!

Ce planuri au Oana Roman și Marius Elisei de Crăciun și Revelion

Oficial… sunt despărțiți… dar, chiar și așa, Oana Roman și Marius Elisei vor fi împreună în timpul sărbătorilor de iarnă care bat la ușă! Explicația este simplă: își doresc ca fetița lor să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei în această perioadă importantă din an. Fiica fostului premier al României a mărturisit azi că abia așteaptă să își încheie proiectele și să se bucure de zilele libere de la sfârșitul lui 2019.

“Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând veam nevoie de linşte şi de odihnă”, a declarat Oana Roman în timpului matinalului de la Antena Stars.

Citește și: Oana Roman a cedat! Ce declarații acide a făcut după ce a fost criticată că a pozat sexy

În cadrul interviului, Oana Roman a spus că ea, familia și mama sa vor petrece Crăciunul în noua vilă, pe care a dat 160.000 de euro, iar Revelionul îi va prinde într-o frumoasă stațiune montană.

“Fac ce fac oamenii de sărbători… stau acasă, în primul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate… plec la munte de Revelion, mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile”, a mai dezvăluit soția lui Marius Elisei.