Ironizată de Mihai Bendeac, Carmen de la Sălciua a oferit replica. Ce a spus manelista despre celebrul actor. “Îl percep ca pe un om…”

Publicat: 01/05/2020 | 10:55

Carmen de la Sălciua a lansat într-o săptămână două piese, iar una dintre ele, “Privește-o pe doamna ta”, a fost parodiată de Mihai Bendeac. Surprinzător, artista nu s-a arătat prea mult deranjată că a fost ironizată de celebrul actor.

VEZI AICI: SCENE HALUCINANTE LA IUMOR! MIHAI BENDEAC, REPLICĂ OBSCENĂ DUPĂ CE A VĂZUT-O PE CRISTINA GARCIA: „MI-AR PLĂCEA SĂ MĂ LUAŢI PUŢIN LA…”

Pe Instagram, Mihai Bendeac a postat un video cu titlul “Cum trebuie să fie un bărbat când ea vrea să plece”, unde Carmen de la Sălciua a fost “înțepată” fin, spre amuzamentul prietenilor virtuali ai actorului.

CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A “FUGIT” DIN IZOLARE ȘI S-A OPRIT LA O CLINICĂ DIN BUCUREȘTI. CE INTERVENȚIE VA SUFERI ARTISTA. “ÎMI PUN…”

Întrebată la câteva ore distanță dacă este deranjată de faptul că a fost ironizată de Mihai Bendeac, Carmen de la Sălciua nu a dorit să intre în scandal, precizând că are un respect deosebit față de juratul de la “iUmor”.

Bendeac e un actor de teatru și film! E un tip inteligent, iar eu sunt convinsă că este un om care apreciează munca fiecăruia! Îl percep ca pe un om destul de modest și are tot respectul meu”, a fost replica îndrăgitei artiste.

Cum a ironizat-o Mihai Bendeac

“Privește-o pe doamna ta” a fost melodia parodiată de Mihai Bendeac.

Mintea ta e mult prea complexă, iubirea mea. Mintea ta nu poate fi descifrată de un muritor de rând. Tezaur de cultură… ce vorbești”, “Tu nu cumva ai treabă și eu te rețin? Mare doamnă…”, “Ce înseamnă să mergi des la Paris… la studii…”, au fost câteva dintre comentariile lui Mihai Bendeac.

NU RATA: MIHAI BENDEAC A FĂCUT SHOW! ȘI-A DAT PANTALONII JOS, A RĂMAS CU CHILOȚII LA VEDERE ȘI A URLAT: “PLEACĂ DE AICI!” CUM A AJUNS JURATUL DE LA “IUMOR” ÎN ACEASTĂ SITUAȚIE

Apoi, după versul “Mai rămân doar să beau o cafea…”, cunoscutul actor a întrebat-o ironic pe manelisă: “Nu mai bine freci tu un nes?”.